Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
Jogos az észrevétel, holnap megnézem részletesebben a történetet. Áttakarítom az összes csatlakozót.
Köszönöm szépen a felajánlást! A héten home office-ban vagyok, szóval akár el is tudok szaladni egy gyors tesztre bárhova Budapesten belül. Ha rácsattintjuk a notit, egyből kiderül, hogy esetleg a notinak van-e baja.
-
deathtania
senior tag
Igen, 90W-os töltőn van, és maga a dokkoló megy is, gép is felismeri, csak nem tölti, hanem kiírja a rendszer, hogy dugjam be a dokkolót.
Két akkus a gép, 22% és 25% az elhasználódás mértéke mindegyiknél, nekem jónak tűnnek az akksik. Csináltam egy alaplapi tesztet, felraktam ismét a chipset drivereket, semmi változás nincs.
Magán a monitoron is van mini DP csati, lehet, hogy az lesz végül a megoldás, de egy dokkolót talán egyszerűbben tudtam volna használni, mint mindig ide-oda dugdosni a kábeleket... -
deathtania
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Lenovo X240 (i7-4600U) notit munka jellegű felhasználásra. Gondoltam, hogy jó lenne a monitorommal együtt használni, de az csak dokkolóval lehetséges, mivel egy Dell U2717D-m van, és azon csak HDMI csatlakozó szabad még, ezért egy 40A2-re (90W) esett a választásom, mert az elvileg kompatibilis a notival.
Megvettem, összeraktam, rátettem a dokkolóra. Bekapcsolt, monitoron látom a képet, billentyűzet, egér működik, de tápellátási hibát ír, és nem tölti a notit.A srác, akitől vettem, előtte egy T szériás gépen tesztelte, azon rendben volt a dokkoló állítása szerint. Van esetleg ötletetek, hogy mi okozhatja a problémát? Minden segítséget megköszönök!
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
nekem egy olyan kérdésem volna, hogy miért van az, hogy win 8.1 alatt, ha zenét hallgatok, vagy filmet nézek, akkor néha, pár percenként picit berecseg/elnémul a hang? eléggé idegesítő a dolog...
a futó progik: win 8.1 gyári zenelejátszó, chrome, utorrent, steam, hd sentinel, avast internet security, beats audio.
a rendszer ssd-n van, az adatok hdd-n. és egy hp notiról van szó.
a válaszokat előre is köszönöm!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest