- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Hoztak hozzám egy FSC Li1718-as laptopot, amit ha bekapcsolunk elindul a venti, egy pillanatra felvillan a HDD led, aztán utánna nem történik semmi, csak világít a Power LED, meg pörög a venti, illetve melegszik fel fokozatosan az egész. Szétszedtem, belül elég koszos volt, kitakarítottam, de utána sem lett jó. Próbáltam monitorra kötni, mert az LCD szerintem nem kapcsolt be rajta, de a másik monitoron sem jelent meg semmi. Ha pendriveot dugtam bele, akkor azon világított a LED, tehát áramot kapott. Próbáltam vinyó, DVD, memória nélkül is, sehogy nem csinált semmit.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet vele, vagy hogy mit lehetne kezdeni vele?
-
Medcomp
tag
válasz
Medcomp #1334 üzenetére
Kipróbáltam a gépet egy másik Stickel is, azzal is ugyan ezeket a hibákat csinálta. Próbáltam feltelepíteni egy SP2-es XP-t az SP3-as helyett, az sem segített. Toshiba oldalán láttam, hogy a 2.3-as BIOS csak Vista-hoz jó, sajnos ez van a laptopon. Letöltöttem egy 2.2-est, de azt meg nem engedi a hozzá adott WinFlash telepíteni, mert régebbi. Erre esetleg van valakinek ötlete, hogy tudnám mégis feltenni?
-
Medcomp
tag
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Egy Toshiba L40-12X (PSL40E) laptoppal van gondom. Van hozzá egy T-mobile-os web'n'walk Stickem, ami csak akkor működik, ha ha hátsó két USB luk közül dugom be valamelyikbe, az oldalsóban nem tudja regisztrálni magát a hálózatra. PIN-kód kérés van ott is, tehát az USB felismeri, és kommunikálni is tud vele. A hátsó USB-kbe dugva regisztrálja magát a hálózatra, és kapcsolódni is tud az internetre, de úgy is iszonyú lassú. A stick szerintem jó, egy HP és egy DELL laptopban is próbáltam, mindkettőben hiba nélkül, és gyorsan működik.
A Toshibához letöltöttem az Intel oldaláról a chipset drivert, az nem segített.
Más nekem nem jutott eszembe, google-ben még nem találtam megoldást. -
Medcomp
tag
Szia!
Én találtam hozzá a Fujitsu-Siemens oldalán drivereket Vistához és Xp-hez is.
Az oldalt Internet Explorerel nézd, nekem FireFoxal nem működik.
Ha a linkre kattintasz, akkor a lenyilló menükben ki tudod választani a te gépedet, és utánna le tudsz tölteni mindent. -
Medcomp
tag
Sziasztok!
Van egy Dell 1520-as laptopunk. A gond az vele, hogy rendszeresen a DVD-olvasó UDMA2 módból átáll PIO módba, és ilyenkor nagyon lassú, filmnézésnél recseg a hang, ugrál a kép, stb.
Ha berakunk egy másik DVD-írót, akkor egyből megjavul, működik tökéletesen, magától. Utána ha visszatesszük az eredetit, akkor az is működik egy ideig (1-2 hét) és újra előjön a hiba. Ez Windowsos hiba lehet, vagy a DVD-é, vagy esetleg valami más okozhatja?
Beírtam ezt a Dell notebookok topicba is, mert sürgős lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MÁV topic
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Tesla topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest