Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
PB
tag
koszonom!
mar meg is rendeltem az alaplapot
hogy kicsit 'profitaljak' is ebbol a problemabol es mivel amugy is teljes alaplapot cserelek, jobb videokartyat tartalmazo lapot szereztem

lehet 'agyuval lovok verebre' , de csak GPU cserere nem merek vallakozni, szaktudas es eszkoz hijan... 20e Ftos orabdijert meg nem adnam be szervizbe itt Svedoszagban.

-
PB
tag
sziasztok!
Elore is bocs az ekezetek hianya miatt, de max ascii kodokkal tudnam megoldani, egy kulfoldon , vegletekig korlatozott terminal elott ulok.
Egy dell latitude d820 laptoprol van szo.
Az tortent hogy a gep gondolt egyet es nem hajlando bekapcsolni.
Pontosabban bekapcsol, ventillator alapjaraton zug, de csak az alabbi tortenik:
-power led vilagit
-capslock, numlock stb. felvillannak, de kesobb oket megnyomva nincs LED-es visszajelzes
-HDD ill. DVD meghajtok adnak "visszajelzest"
-BOOT logo, ertve ez alatt a DELL logot stb. mar fel sem villan, a kepernyo sotet marad
-nincs semmi hangos csipogas-pittyeges ami pl. arra utalna hogy egy eszkoz hibat talalt az gep...Probalkozasiam:
1. bekapcsolas HDD nelkul,
2. bekapcsolas CDROM nelkul
3. bekapcsolas RAM nelkuleredmenytelen
kulso monitorra is kotottem, kep azon sincs.Mi a velemenyetek, alaplap fustolt el?
Vagy video kartya? (a videokartya Nvidia quadro nvs110m , gondolom alaplapi, tehat ugyanott vagyok.)Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Macbook Pro 15" A1990 2019 32GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Death Stranding Director s Cut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx