- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z$OLTI1988
csendes tag
válasz
shadow1901 #21342 üzenetére
Az előző SSD pontos típusára nem emlèkszem. A jelenlegi egy ADATA SU650 480GB-os SSD volt, emlékeim szerint kb fél évet ment.Egyik pillanatról a másikra meghalt.Másik gèp se látja, se BIOS, se Windows. Windows 7 futott a gèpen, mert a tulaj autodiagnosztikára hasznàlta.
-
Z$OLTI1988
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Dell Latitude E6320 típusú laptop. Egyik ismerősömé a gép, kb egy fél éve kapott egy új SSD-t, mert ami benne volt az meghalt teljesen. Se a laptop, se egyéb eszköz nem látta a meghajtót. Most szintén elhozta hozzám, mert nem bootolt a rendszer. A probléma ugyanaz. Az új SSD gyakorlatilag full halott. Mi nyírja ki? Találkoztatok màr ilyennel? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Z$OLTI1988
csendes tag
válasz
gregory91 #19394 üzenetére
Nem tudom, mert a linux hiba nélkül felmegy, viszont a Windows telepítő egyáltalán nem látja az SSD-t. Biosba nincs olyan opció, hogy a legacy-t aktiválni lehetne, egyedül secure boot on-off, de sehogy nem akarja az igazat.Boot menüben sem látszik az SSD, egyedül BIOS-on belül.
Tegnap csináltam egy live windows 10-et pendrive-ra, wintousb segítségével, ott látja a meghajtót, töröltem minden particiót, illetve az MBR-GPT-t is kipróbáltam, de a telepítő továbbra se látja.Konkrétan biosban csak ennyi beállítási lehetőség van... [link]
-
Z$OLTI1988
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám.
Ismerősöm vett egy új HP 15s laptopot, gyárilag Freedos volt rajta. Szeretett volna telepíteni a gépre egy windows 10-et, de a telepítő nem látja az SSD-t. Gondolom a Freedos particiók miatt. Windows telepítőn belül cmd-ben kilistázva a particiókat sem látja az ssd-t, csak a telepítő pendrive-ot.
Erre tudtok esetleg valami megoldást? -
Z$OLTI1988
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HP Compaq Presario V6500 típusú laptop. A probléma a következő lenne.
Window 7 telepítve, az összes illesztőprogrammal, a hang is szépen működik... (egy darabig). Viszont gondol egyet a gép, és a következő indításnál már nincs hang (Nincs hangeszköz csatlakoztatva hibaüzenettel). Eszközkezelőben sem jelenik meg.
Gondoltam egy BIOS update megoldja a problémát, de az sem segített. Elképzelhető, hogy a hangkártya adta meg magát az alaplapon? Valaki találkozott már hasonló problémával?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.: Zsolt -
Z$OLTI1988
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire 5736Z. A problémám a következő: Legtöbbször azt a hibát írja, hogy nincs bootolható eszköz, ha mégis bootol a Windows, akkor töltés közben, vagy már bent a Windowsban kattan egyet a HDD és lefagy a rendszer. Először természetesen HDD problémára gyanakodtam, de másik HDD-vel is ugyanezt produkálja...
Esetleg találkozott már valaki ezzel a problémával? -
Z$OLTI1988
csendes tag
válasz
peugeotmate #18551 üzenetére
Szia!
Van egy profi szervizes Nyíregyházán, nem tudom mennyire van neked távolt.
-
Z$OLTI1988
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Latitude 131L típusú laptop.
A problémám a következő.
A Dell logo után ezt a hibaüzenetet kapom:
“ The battery cannot be identified, this system cannot charge this battery"
A laptopban egy gyári akkumulátor van, a kapacitása jó, kb másfél órát bír. Az akku teljesen feltöltődik.
Kapott egy BIOS frissítést de nem segített.
Valaki találkozott már ilyen problémával? Van rá valami megoldás?
Üdv.: Zsolt
-
Z$OLTI1988
csendes tag
Sziasztok.
Adott egy Packard Bell Easynote SJ51 típusú laptop.
Hibátlanul működik, egyetlen egy furcsaságot vettem észre, amire nem tudom a választ.
Ha töltőn van, és Windowsba leállítom, akkor leáll minden, kivéve a ventit (az pörög tovább),
ha csak akksiról üzemel és úgy állítom le, akkor hiba nélkül leáll.
Valaki találkozott már ilyen problémával?Vajon mi okozhatja?
Üdv.: Zsolt -
Z$OLTI1988
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy HP 6720s típusú laptopom, és olyan hibát produkál, hogy rendszerbetöltés után akár egy egérkattintás, vagy bármilyen művelet után egyszerűen lelövi magát(kikapcsol).
Arra rájöttem, hogy a proci lehet a ludas,(ez sem biztos) eredetileg egy T5670 volt benne, amit kicseréltem egy T4300-ra, de ugyanezt csinálta.
Utólag tettem bele egy Celeron 550-et és azzal hibátlanul muzsikál.
Az első két proci biztos nem rossz, mert van egy másik ilyen laptopom és abban mennek szépen.
Melegedni nem melegszik, szépen ki van takarítva, újra van pasztázva.
Valaki találkozott már ilyen hibával? Esetleg ötlet, hogy mi okozhatja?
-
Z$OLTI1988
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem.
Adott egy HP Compaq 6720s típusú laptop amibe szerettem volna egy wifi modult, de egy kis problémám adódott vele.
Azt tudom, hogy a HP gépek eléggé kényesek arra, hogy milyen kártyát rak bele az ember, de a fene se gondolta, hogy ennyire.
Van egy másik ugyanilyen gép, abban Intel WM3945ABG MOW2 REV0B típusú kártya van.
Ezzel nincs is semmi gond, szépen teszi a dolgát viszont a másikba vásároltam egyet ami szintén ugyanez a típus ( WM3945ABG MOW2), annyi különbséggel, hogy ez REV A03.
Indításkor rögtön dobja a hibaüzenetet, hogy "104-Unsupported wireless network device detected. System Halted. Remove device and restart."
Gondoltam csinálok egy BIOS frissítést,az hátha megoldja, de a probléma továbbra is fenn áll.
Valakinek esetleg van ötlete, hogy mit lehet ilyenkor tenni?
-
Z$OLTI1988
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP 6720p típusú laptopom. Hibátlanul teszi a dolgát, viszont töltőre csatlakoztatáskor automatikusan elindul.
Valaki találkozott már ilyen problémával?
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arena Breakout: Infinite
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest