- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trixy17
friss újonc
válasz
Pyttawrx #19040 üzenetére
Elpször is köszönöm mindkettőtöknek!
Amióta megvettük ezt a laptopot most először nyitottam fel. És sneki más sem...
Akkor azokat nem is kelett volna pasztáznom? lesz így valami baja hogy azokat lepasztáztam? mert nem volt olyan fekete.. valami rajta.Csak valami ami ugyanúgy nézuett ki mint a paszta és..
-
Trixy17
friss újonc
válasz
st3v3np3t3r #19036 üzenetére
Csak oda nyomtam pasztát ahol előtte is volt. Picit én is meglepődtem, mert a legtöbb laptopnál amit néztem csak 2 helyre kellett. De ezen a laptopon azon a 4 kis bigyulán is volt, ezért letöröltem és én is tettem oda.
Pyta, most sajnos nem vagyok otthol, és így nem tudok képet csinálni, de rákerestem a keresővel és [link] ugyanilyen az enyém is.
De akkor az a kis paszta, ami oda folyt a csipek közé és amit nem tudtam teljesen lepucolni róla csinálhat zárlatot vagy tönkretehet bármit is?
-
Trixy17
friss újonc
igen, az aksit kivettem, azt elfelejtettem leirni
MX4 Thermal compund
ASus GL553V
Képet csak 1 picit később tudok csinálni újat :S
-
Trixy17
friss újonc
Sziasztok
öhmm... jó érzés látni hogy mások is bénáznak.. (tudom, gonosz vagyok :$) mármint azt hogy nem csak én vagyok szerencsétlen
Életemben először úgy döntöttem, (és lehet hogy utoljára) hogy megpróbálkozom pasztázni.. picit utánaolvastam megnéztem 1-2 vidit hogy hogyan kell szétszedni a laptopot kitakarítani... És.. Belevágtam. Igazibpol nem szedtem szét annyira nagyon csak a ventilátort és azt a (hűtőcsövet?) vettem ki ami alatt pasztázni kell... És... Igaziból nem volt olyan.. Nehéz. Letöröltem a régit először száraz vc papírral, úgy nagyjából le is jött de áttöröltem pálinkás vc papírral is.. (ez volt itthon..
)utána újra áttöröltem szárazzal...
A baj ott kezdődött amikor én tettem fel rá az uj pasztát.
Régi paszta volt a processzoron, azon a másik valamin,és 4 pici kis csippszerű dolgon.A processzoron és a másikon vékonyan elkentem úgy ahogy kellett, viszont azon a 4 cipszerű dolgon... mindegyikre nyomtam egy nagyon pici kis pöttyöt. Visznt ilyen injekciós tű szerű valamiben volt a paszta amit vettem, és amikor rányomtam a pasztát, mindig nyult egy picit a végén, ami pedig ráment az alaplapra is az azon lécő csippekre.
inkább mutatom én is
ezután a kép után amennyire tudtam letöröltem a csippekről (mármint nem arrol a 4röl, hanem ami szétnyult és össze.. maszatolta az alaplapon lévő fekete csipeket. )
De maradt egy pici a csipeknek a lábai között amit annyira nem akartam birizgálni, mert félek hogy elrontom. :/
lesz ennek így valami baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest