- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
Szerintem a dedikált ATI vga le van rottyanva az alaplapról. Több mint 10 éves a noti, mielőtt szétszedted is már repedt lehetet a vga bga, a szerelgetés/mozgatás miatt már valszeg nem kontaktál (hűtést leszedted és pasztáztad ?) ha igen lehet már csak ez hiányzott neki. De ez csak találgatás!!! Ezek a gépek 3-4 éves korukban már elhaláloztak a vga miatt. Már ha ez Ati VGA verziós (többnyire az a beteg ati HD 5xxx volt benne) , mert a pontos típust nem tudjuk.
Egyébként lényegtelen, hogy a LVDS kábel ki vagy be van dugva (külső kijelző tesztre) és ennél a CMOS-elem jelenléte se számít, mindenképpen képet kellene adni a külső és a belső kijelzőre. Néhány hónappal ezelőtt kidobáltam 200-300db régebbi gépet (2011 ig bezárólag), szerintem ilyen is volt közte még működőképesen is (lehet kár volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videószerkesztés
- Macska topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest