- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
sg22
senior tag
válasz
SzaboZE #11503 üzenetére
megoldottam vegul... egesz nap ezzel szenvedtem. tobb minden baja volt a laptopnak. nem is reszletezem mert elkap az ideg. a billentyuzet nem tudom hogy hogy lehetseges, de rovidre zar ha bepattintom a gephazba. tettem a hatuljara mindenhova anti statikot, raragaszgattam, nagy nehezen begyurtem a hazba. nemtudtam becsavarozni, mert csak fem csavarjaim vannak, azzal is shortol. de szerencsere eleg a bepattintas, megtartja szepen. ha egy kis helyen hozza er a hazhoz a bill akkor van hogy elindul, es kikapcsol 2 mp utan, van hogy elsem indul. pedig van rajta ilyen muanyag foliaszeru vedo cuccos, de azon keresztul is rovidre zar, nem ertem hogy hogyan. mindegy, mukodik : )
-
Trumpek
tag
válasz
SzaboZE #10809 üzenetére
SzaboZE
Valószínű igaz az lesz, amit mondtál, csak nem tudom, hogy HDD-nél ezt miért nem csinálta. Semmilyen más problémám nincs a géppel, ugyan olyan, mint HDD-vel volt, csak ezt a venti kikapcsolást nem vágom. Ha tápról megy, akkor bekapcsolás után olyan 45-50 fok körül kapcsol be a venti (bekapcsoláskor közvetlenül nem kapcsol be) és utána nem áll le. Ha aksiról, akkor pedig random kapcsol ki és be alapjáraton, de játék közben nem kapcsol ki. Szóval elég érhetetlen ez számomra, hogy eddig miért nem csinálta.mobileman
Hőmérsékletek teljesen rendben vannak, proci 70-73 a max, vga is és az SSD is szintén rendben van.NEMO1968
Aktívon van a hűtési házirend.És akkor mindenkitől. Mi az, ami ezt okozhatja? Valami külső forrás (például: elejtés vagy egyéb ilyen dolgok)?
Köszi a segítséget mindenkitől!
-
sfefe
addikt
válasz
SzaboZE #10271 üzenetére
Ugyenez a verzio lett felteve.
Ezt irja ki a telepites vegen:Windows nem talalja a c:\drivers\wlan fajlt. Ellenorizze, hogy helyesen irta e be a nevet majd probalkozzon ujra.
Kulon a wlan driver is futtatva lett.
A lenovo oldalarol minden drivert leszedtunk ami van es telepitettunk.Egyedul ezt a wlanbt drivert nem engedi telepiteni a leirt problema miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Gumi és felni topik
- Kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- További aktív témák...
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest