- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple Watch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Gunar
aktív tag
Ha a mozgatásra ütögetésre reagál, akkor az kontakt hiba jele, ami lehet egy forrasztáson lévő hajszál repedés is!
Sztem ha kicsit is jártas vagy az elektronikában akkor forraszd ujra, azaz csak át az összes HDD csatit érintő forrpontot és nézd át a panelt, hogy esetleg nem vmelyik vékony vezető csík adta meg magát, azt még nehezebb kiszúrni, de akár lehet szerencséd is!
Meg írod ha a tapi pad mellett megütöd, ott is nézd meg mi is az amit mozdíthat az ütésed esetlegesen, ez egy "jó kis türelem játék" lesz, de ha szerencséd van akkor csak ennyi és rátalálsz a bubire!
Sztem a szervíz is kb ennyit tenne, esetleg ha türelmesebb szerelő kezébe kerül akkor ráméreget és ha ugy sem leli meg a hibát, lap cserét javasol, hiszen nem az ő zsebe bánja!(csak ugy mellékesen, nekem 2 éve hazafelé Kalocsáról Bp-re megállt az autom és közel 2 órai mindent szétszed-összerak játék végére kiszúrtuk hogy a főkábelkötegben vmelyik szál tréfálkozott velem, na azóta sincsen meg ez a szál és néha világít a kontroll lámpám, majd elalszik és megyek tovább, de hiába rángattam mozgattam, nem találjuk hol van!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Home server / házi szerver építése
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elektromos autók - motorok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest