Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Gunar
aktív tag
Ha a mozgatásra ütögetésre reagál, akkor az kontakt hiba jele, ami lehet egy forrasztáson lévő hajszál repedés is!
Sztem ha kicsit is jártas vagy az elektronikában akkor forraszd ujra, azaz csak át az összes HDD csatit érintő forrpontot és nézd át a panelt, hogy esetleg nem vmelyik vékony vezető csík adta meg magát, azt még nehezebb kiszúrni, de akár lehet szerencséd is!
Meg írod ha a tapi pad mellett megütöd, ott is nézd meg mi is az amit mozdíthat az ütésed esetlegesen, ez egy "jó kis türelem játék" lesz, de ha szerencséd van akkor csak ennyi és rátalálsz a bubire!
Sztem a szervíz is kb ennyit tenne, esetleg ha türelmesebb szerelő kezébe kerül akkor ráméreget és ha ugy sem leli meg a hibát, lap cserét javasol, hiszen nem az ő zsebe bánja!(csak ugy mellékesen, nekem 2 éve hazafelé Kalocsáról Bp-re megállt az autom és közel 2 órai mindent szétszed-összerak játék végére kiszúrtuk hogy a főkábelkötegben vmelyik szál tréfálkozott velem, na azóta sincsen meg ez a szál és néha világít a kontroll lámpám, majd elalszik és megyek tovább, de hiába rángattam mozgattam, nem találjuk hol van!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Formula-1
- További aktív témák...
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx