Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoBoS
csendes tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
-MyAsus diagnosztika mindent rendben talált.
-Windows memória diagnosztika mindent rendben talált.
Laptop esetében nem gondolnám, hogy táp probléma lenne, myasusban lehetőség van beállításokra, élettartam+teljesítmény beállításon üzemeltetem az akkumulátort, így maximum 60% töltöttségi szintet tud elérni, így élettartam csökkenésének redukálásával lehet váltóáram alatt használni, a fagyás pillanatában nem történt áramingadozás/kimaradás, és az akkumulátor is 60% töltöttségen üzemelt. (Lehet mástípusú tápbetegsége?)HD Sentinel szerint:
-SAMSUNG MZALQ512HBLU-00BL 100% Kondíció, rossz/gyenge szektor nincs. Több mint 1000 nap van hátra. Ezen van a rendszer. Rendszerindításkor 75 fok, reklamál is érte a HD Sentinel, viszont 1 perc alatt visszahűl a 45-50 fok körüli értékre.
Üresjáratban: 40-43fok. Észleltem a tesztelgetések alatt, hogy volt olyan újraindítás, ahol 51foknál nem ment lentebb az érték, és 50-51 között stagnál. Nem tudom ennek mi az oka, hogy mikor milyen kedve szerint, alacsonyabb, olykor magasabb az érték ugyan azon a teljesítményen mindössze 1 rendszerújraindítás történik. (Talán a tápellátás befolyásolhatja?)
Játék alatt: 41-55 fok között mozog (Aida64 szerint sincs magasabb érték)
-INTELSSD PEKNU512GZ 100% Kondíció, rossz/gyenge szektor nincs. Több mint 1000 nap van hátra. 32fok üresjáratban. Ez nem megy 40fok fölé.
Jójó, kicsit melegedősebb a rendszer SSD, de nekem nem tűnik annyira veszedelmesnek.
Bízok benne, hogy pillanatnyi windows elmezavar lehetett, mert más ötletem nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kuponkunyeráló
- Proxmox VE
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest