Hirdetés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr. w.
csendes tag
Tisztelt pH Tagok,
az alabbi a problemam:
-laptoprol (clevo p170hm gtx560 vga win7x64 angol) HDMI-n keresztul ment a kep a monitorra (nec 2690) jominosegu kabellal (hdmi>dvi).
-tegnap projektort akartam kotni a laptop HDMI portjara egy elosztoval (passziv splitter)
a monitor is ravolt kotve meg a projektor is es PIROS ZSIZSI lepte el a monitort. (persze egybol szethuztam)
-projektor nem adott kepet (searching hdmi source...)
-ocsem pnasonic lcd-jen kiprobaltam ott is piros zsizsi (alatta a desktop lathato) v fekete kep.kulon-kulon leteszteltem es ennyit tudok biztosra:
-monitor mindket dvi bemenete mukodik (laptoprol dvi-dvi atkotessel tokeletes)
-projektor is mukodik (laptop dvi>projektor hdmi)-nvidia drivert uninstallaltam (tobbfele modon/csokkentet modbol/registry manual takaritasa) ujra pakoltam a legujabbat (320.45) ettol fuggetlenul a monitornak TV felbontasokat jelenitett meg csak az NV panelja. (720p 1080 stb... nemvolt 1920x1200 meg ilyenek)
-hdmi-yo programmal is probalkoztam (fekete kep helyett jott a piros cuccos desktop)
-guglit vegigneztem a temaban de nemvezetett eredmenyre egy megoldas sem onnan.KERDESEM: komoly szoftveres hibat(oprendszerben driverben?) okozhatott e az eloszto vagy a projektor hdmi kabelja (1.4es hispeed kabel 5m-es) VAGY elkepzelheto hogy a VGA hdmi portjat hazavagta ez a felallas?
ha van otletetek kerem osszatok meg velem
szep napot mindenkinek

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 256GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx