- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr. w.
csendes tag
Tisztelt pH Tagok,
az alabbi a problemam:
-laptoprol (clevo p170hm gtx560 vga win7x64 angol) HDMI-n keresztul ment a kep a monitorra (nec 2690) jominosegu kabellal (hdmi>dvi).
-tegnap projektort akartam kotni a laptop HDMI portjara egy elosztoval (passziv splitter)
a monitor is ravolt kotve meg a projektor is es PIROS ZSIZSI lepte el a monitort. (persze egybol szethuztam)
-projektor nem adott kepet (searching hdmi source...)
-ocsem pnasonic lcd-jen kiprobaltam ott is piros zsizsi (alatta a desktop lathato) v fekete kep.kulon-kulon leteszteltem es ennyit tudok biztosra:
-monitor mindket dvi bemenete mukodik (laptoprol dvi-dvi atkotessel tokeletes)
-projektor is mukodik (laptop dvi>projektor hdmi)-nvidia drivert uninstallaltam (tobbfele modon/csokkentet modbol/registry manual takaritasa) ujra pakoltam a legujabbat (320.45) ettol fuggetlenul a monitornak TV felbontasokat jelenitett meg csak az NV panelja. (720p 1080 stb... nemvolt 1920x1200 meg ilyenek)
-hdmi-yo programmal is probalkoztam (fekete kep helyett jott a piros cuccos desktop)
-guglit vegigneztem a temaban de nemvezetett eredmenyre egy megoldas sem onnan.KERDESEM: komoly szoftveres hibat(oprendszerben driverben?) okozhatott e az eloszto vagy a projektor hdmi kabelja (1.4es hispeed kabel 5m-es) VAGY elkepzelheto hogy a VGA hdmi portjat hazavagta ez a felallas?
ha van otletetek kerem osszatok meg velem
szep napot mindenkinek

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- P14s Gen5 14.5 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx