- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
Sziasztok!
Van egy Acer 5810TG laptopom a garancia fél éve lejárt.
Amikor bekapcsolom villog a képernyő végig, de a rendszer beboot-ol és működik. Rákötöttem VGA kábellela egy monitorra és működött ott láttam a képet. Majd rákötöttem TV-re is HDMI kábellel és az is működött, vagyis a TV-n láttam a képet. Miközbe rá volt kötve a laptop kijelzője nem villogott. A laptopban két videokártya van és mikor rá volt kötve monitorra meg TV is, kipróbáltam átváltani és működött azzal is(Intel GMA 4500M és Ati HD 4330) és biztosan átváltotta a kártyát. A laptopon működik minden, wi-fi, bluetooth, proci is jól megy szerintem...Csak a képernyőn villog a kép(zöldes felvillanások vannak amúgy meg fekete az egész).
Elvittem már egy szervízbe, ahol kicserélték a kijelzőt, de akkor sem volt kép, majd kicseréltek egy kábelt, de úgyse volt kép, végül azt mondták, hogy az alaplapot kéne kicserélni és, hogy kb. 60e Ft lenne...
Azt már korábban valahol írtam, hogy elvittem szervízbe, de akkor más volt a kérdésem...de azóta nem próbáltam ki a laptopot, most viszont, hogy kipróbáltam és rákötve másra működik, nem hiszem el, hogy komolyan az egész alaplapot ki kéne cserélni.
Vagy lehet ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest