- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravensky13
tag
Hali !!!ASUS N71JV notival kapcs lenne kérdésem, remélem van gyógymód...
Szóval a cucc használja az NVIDIA optimus technológiát, i3-as intel proci van benne M350-es, amiben a beépített VGA aksi-barát de aknakeresőre elég kb, de ott dobog benne egy GT 325M-es Nvidia is, ami aksi-gyilkos, de elég szépen megy(menne).
Az új(abb) játékok mennek rajta simán(Crysis,COD6,GuitarHero.....) de sajnos warcraft 3-azni nem tudok rajta mert:
-Ha intel beépített GPU-t használok minden rendben van, csak gyenge az FPS
-Ha NVidiáét használom, a főmenü tiszta, DE az egér kb fél másodpercet késik ami elég idegesítő, startégiai játékot így nem lehet játszani, utána ha betöltök 1 map-ot, felbontástól függetlenül viszonylag gyenge FPS-el megy és az egér továbbra is vacakol...
Az ég adta világon már mindent próbáltam, optimus driver csere, GPU driver(később rájöttem h nvidiáéknál ez ugyanaz) csere(kb 3-4 verziót próbáltam), egyedül az intel GPU drivert nem cseréltem le(de azzal nincs gáz, csak gyenge)...Szóval az nvidia control panelben próbáltam minent állítani, pre-rendered frames-el variálni, vertical sync off az kb annyit segít h ha elindítom a gémet MINTHA 1-2secig rendes volna a főmenüben a kurzor, de szinte semmi, élsimítást stb, mindent próbáltam sikertelenül. Majd rájöttem h "war3.exe -opengl" ha így indítom a játékot openGL-t használva valami emberi FPS mellett megy a game rendesen, viszont a textúrákkal valami gixer van.A frozenthrone főmenü ami szürkés, szürke helyett világos kékmeg a gombok oldalán rövid vízszintes vonalkák jelennek meg, ez annyira nem is zavaró, akik linux alatt próbálták wine-vel a war3-at futtatni, találkoztak már ezzel a jelenséggel( a vonalkákkal, a kékesedéssel nem
). Játék közben megint össze vissza keverednek a szinek. Egyszerűen nincs tűrhető megoldás, vagy talán ez a legutolsó.
Plíz help, eléggé idegesítő, nem tudok rajta dotázni....Bármilyen ötlet/megoldás érdekel.
Előre is köszi!!!UI: CS-source sem indul video-kártya kevés vga-memóriára hivatkozva....de ezzel a kérdéssel még nem foglalkoztam annyit mint a fentivel...
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Horgász topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 // Ryzen 5 5600H // 16GB RAM // 1TB HDD + 512GB SSD // RTX 3050
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest