Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
Megkerestem persze, hogyan néz ki szétszedve, azért kérdeztem hová raktad a ramokat. Akkor találtam azt a videot is. Hasonló kuruzslás nekem már segített. 3x jött így(szétszed, tisztít, összerak) vissza a laptop. Volt rajta valami tákolás, de 4. alkalommal már (Nem volt kép külső monitoron sem) elvérzett. Lett volna még ötlet, hogy az összes ram egyszerre benne van, akkor mi van, de kitöröltem. De így, hogy jók, berakhatod mindet is. Jobb a gépben mint a polcon.
Hogy próbáltad akkor végig az összes slotot?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest