Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashman
tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem!
A napokban belassult az Acer Aspire 3000-es laptopom. Olyannyira lassú lett, hogy xp-ben gombnyomásra csak percek múlva reagált. Körbenéztem és ha az aksit kiveszem minden rendben, ha visszarakom ismét lassú. Ok, semmi gond, hisz már elég öreg, nem is hittem hogy ilyen sokat fog bírni. Simán használtam tovább töltőről, nincs szükségem az aksira. Másnap reggel kapcsolom be és kb. 3 másodperc után egy kattanás kíséretében kikapcsol. Próbáltam bekapcsolni, sikertelenül. Visszaraktam aksit és láss csodát egyből elindul. Most úgy használom, hogy amint bebootolt a gép kiveszem az aksit. Nincs valami 5letetek, hogy lehetne ezt a kikapódós dolgot áthidalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest