Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
#34322688 #12873 üzenetére
Lenovo lapossal jártam úgy egy hónapja, hogy folyton kékhalálozott memória hibára hivatkozva. Ronggyá teszteltem, semmi baja. Végül neten találtam meg véletlen, hogy Dell gépeknél a wifi kártya drivere pont ilyen hibát okoz. Letiltottam, tettem bele egy USB-s wifi sticket, és láss csodát, megszűnt a hiba.
Nem azt mondom, hogy nálad is ez lesz, csak hogy nem biztos, hogy valóban memóriagond. Persze első körben pár óra Memtest fusson le rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest