- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
muskatb
csendes tag
Sziasztok!
A problémám HP nc6220-as masinával kb két hónapja kezdődött, amikor is vettem bele egy Kingmax 1 GB DDR2 667 ramot, addig egy CSX ram volt benne ugyanezen paraméterekkel. Először csak a videókártya rosszalkodott panelillesztéseknél, néha beütött a kékhalál... Azóta viszont egyre rosszabb, kipróbáltam már több Windows-t is de egyik sem műkszik rendesen. Előfordult pl, hogy másolás közben lefagyott a gép, vagy hogy az illesztők feltelepítése után nem akart kikapcsolni, vagy bekapcsolásnál a kijelzőn nem jelenik meg semmi, vagy néha bejön egy kék hátteres szöveg (4 soros), valaim "software vendoros kontaktos" (nem tudom hogy volt pontosan a szöveg, de ezekre a szavakra emlékszem
), vagy hogy leállításnál már tulajdonképpen kikapcsolt a gép (se proci, se vinyó aktivitás), de a képernyő még "köszönget" (egy gombnyomás, és már ki is kapcsol, mármint nem kell hosszan nyomni ilyenkor), és hasonlók... Volt december tájékán egy két hetes vírusos időszakom is (NOD ellenére...), nem tudom, hogy ez számít-e? A Kingmaxot kivettem, most amikor bekapcsol, akkor jól működik az esetek 90 %-ában. Remélem tudtok valami okosat mondani...
Jah, és érdekes mód amikor 2 GB ram volt benne, a videókártya csak 64 MB-ot foglalt le, 1 GB rammal 128 MB-ot???
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Sorozatok
- Jogász topic
- Milyen széket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest