- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ipodella
csendes tag
Sziasztok!
Toshiba satellite U 300-as gépem van. max 3 órát bír. Segítenétek, hogy tudom ezt növelni? Letöltöttem az NHC-t, de csak a dynamic switching-et bírtam beállítani. Ennek a fórumnak az első hozzászólását elolvastam:
"adott a gepem, samsung x20. ez szerintem egy dtr gep a hordozhatobb fajtabol, elviselheto (kb 3-4 ora alapbeallitason) akku kapacitassal. ebbol szeretnek a leheto leghosszabb akkus uzemidot kihozni.
van benne x700, meg ati powerplay, elso lepes levenni akkus uzemnel a legkisebbre, igy 300akarmennyis orajelek helyett 100 mhz korul megy, meg gondolom a feszultsegeket is allitja hozza (alapbol ''kozep'' beallitasra volt leveve, olyan 200valahany mhz)
termeszetesen halozatrol menjen ahogy csak bir, asszem 350/330."
Ez nekem olyan, mint a vízállásjelentés. főleg a x700 és ati powerplay. ez vmi progi? Ezt hol tudom levenni? ha le tudom 1általán...
Olyan hüenősre vegyétek a magyarázatot lécci....
txxxxx.....
Künde
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ!!! Apple MacBook Air M2/16GB/256SSD/Fekete/Magyar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest