Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
szia!
hívásra megjelentem, és megosztom szívesen a tapasztalataimat:
az én notim szíve egy XP-M 2000+ (K7, s462), TbredB magos szerencsére, így elég hálás jószág. nálam az RMClock remekül működik, turionokról sajna nem tudok nyilatkozni. én 3*133 és 8*133 között használom a procit 0.95V-on. Így _soha_ nem indulnak be a ventik, így 24/7-ben járatom szegénykét
. amire kell (net, office, torrent stb.) arra így is bőven elég, próbaképpen mértem akkus időt is, valahol 3.5 óra után adta meg magát (ment a winamp, dc++, sok ie ablak), de mivel nem szoktam hordozgatni nekem ez nem szempont, csak kiváncsi voltam mit bír. ha az RMClock beállításai érdeklenek azt is leírom majd, nekem is kellett néhány nap mire kiismertem. remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kuponkunyeráló
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. amire kell (net, office, torrent stb.) arra így is bőven elég, próbaképpen mértem akkus időt is, valahol 3.5 óra után adta meg magát (ment a winamp, dc++, sok ie ablak), de mivel nem szoktam hordozgatni nekem ez nem szempont, csak kiváncsi voltam mit bír. ha az RMClock beállításai érdeklenek azt is leírom majd, nekem is kellett néhány nap mire kiismertem. remélem tudtam segíteni.