-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tibcsi75 #1391 üzenetére
Szia!
Okés...akkor kérj érte annyit amennyit akarsz,ez egy hogy is mondjam...segítség azok számára,akik el akarják adni a notijukat,de mint szoktam mondani a végső ár megítélése a tekezedben van. Én ingyen és bérmentve adok tanácsokat,ha ez nem tetszik,lehet menni moderátor bácsihoz.Én is remélem,hogy nem lesz sértődés egyik oldalról sem,de mégegyszer...a végső ár megítélése a te kezedben van,én csak segítek.
Részemről a témát lezárva tekintem...
Üdv!
Bela5 -
válasz
Tibcsi75 #1389 üzenetére
Mármint,kire gondolsz...Jöjjenek beáraztatni laptopot?
Sajnálom,de nem tudok jobbat mondani,mert a géped alapból 156k.-volt...Lehet,hogy többet költöttél rá,de ez soha nem fog visszajönni...Alapból a géped eredeti árához kell viszonyítani....Nem mondhatom rá ,hogy fél-millió forint,mert senki nem veszik meg...Ha akarod hírdetsd többért,de nem sokan fognak érte jelentkezni.A használtnoti piac néhol tényleg nagyon el van szállva....De mit is mondja...Váálság van..
.Mindeni annyit szeretne a gépéért,amennyiért neki is megéri,de sajnos nem mindíg egyeznek az igények.
-
válasz
mackósajt23 #1359 üzenetére
Kicsit élénk a fantáziám...
-
válasz
mackósajt23 #1357 üzenetére
Hali!
Azt ne mond hogy ezt 3forintért vetted
Komolyra fordítva a szót szerintem olyan 70k.-t ér... -
válasz
mackósajt23 #1355 üzenetére
Nagyon sajnálom azt aki eladta....Add kevesebért,de sztem ennyi....ha gyorsan kell apénz a kkor 95k.de amőgy sztem 110k. is jó
-
válasz
mackósajt23 #1353 üzenetére
Szia!
Én olyan 130k.-t mondanék rá...de az a baj,hogy nem valami jó az aksi,ezért olyan 110-115k.
-
válasz
#30814464 #1339 üzenetére
Szia!
Ha gyorsan el akarod adni akkor 1k.
Nah de viccen kívül...azt mondanám,hogy 140k.-t ér. De a nétem bill nagyon lehúzza. erre 15k. minuszt számolok. Így lesz 125k.Szerintem ennyiért még az is megveszi aki nem szereti a HP-t. Szóval 120-125k.-ért tudod gyorsan eladni. Ha pedig a reálisat nézzük akkor 130k.
-
válasz
krisznagy #1300 üzenetére
Szia!
Sajnos az a helyzet,hogyha árajánlatokat,vagy csak simán ajánlatokat vársz a gépre akkor: hardverapro..
Itt én csak megmondom,hogy kb.mennyiért tudod eladni.
Szerintem olyan 155k.
Lehet keveselni fogod,de szerintem ennyi...Ha rettentően gyorsan kell eladni, akkor 140k.-de ennél többet ér. -
válasz
Randall1017 #1298 üzenetére
Szia!
Ez akkoriban ,mikor vetted az MSI-nek volt ilyen majdnemhogy (szuper)olcsó laptopja...
Szerintem olyan 60k. Lehet egy kicsit alábecsültem,de ennyiért láttam már job összetételű gépet is használtan...(ezzel nem a gépedet aakartam lehúzni,hanem csak megindoklom,hogyha alacsonynak találod az árát ,akkor ezért.)
-
válasz
SallerMaster #1296 üzenetére
65k.
-
válasz
Dr. Romano #1286 üzenetére
Szia!
Habár pártatlannak kellene legyek a gyártók terén, mégis szoktam mondani,hogy az Acer a kedvencem.... Én egy olyan 60k.-s árat mondanék rá...
-
válasz
metál_mackó #1282 üzenetére
115-120k.
-
válasz
ranatonta #1266 üzenetére
Szia!
Nem....Egy 2 éves gépnél szerintem,nem a appír a lényeg,hanem az,hogy mit tud....Ha a kedved vevő tudja tesztelni vásárlás előtt, akkor szerintem az már elég...Ilyenkor én mindíg azt mondom,hogy a garancia csak egy ingyenplussz,mert aminek már el kellett romlania ,az már vagy elromlott,vagy majd csak eztán fog. Ergo a vevő úgy vette meg,hogy minden működik a gépen, ami pedig elromlott az meg az ő hibája. A garancia nem dob szerintem az áron sokat. Tudd,én csak tanácsot adok,de mikor felteszed a netre eladásra kínálva, nem én írom be a végő árat,hanem te....Ergo,én elmondom a féleményem,de tiéd a döntés,hogy megfogadod-e vagy sem.... Ha további kérdésed van, ne habozz tedd fel,és én szívesen válaszolok
Üdv!
Bela5 -
Remélem nem késtem nagyon el...
B.U.É.K.
Am...a karácsonyi kiesést most jól pótoljátok....Csak így tovább, jöjjenek a notik!
-
válasz
Gaaabeeesz #1252 üzenetére
190-180k.
-
válasz
SallerMaster #1208 üzenetére
Igen, válasz a kérdésedre...Drágább a kisebb mint a nagyobb.De tudod,a végső árat úgyis te fogod meghatározni....
-
válasz
SallerMaster #1203 üzenetére
1.: 130-136k.
2.: 160k.
3.:én találtam egy 120k.-s eredeti árat....Ennek fényében 95-100k.
4:160k. -
válasz
SallerMaster #1194 üzenetére
55k.
-
Sziasztok!
Mai napon ,sajnos egy szomorú esemény miatt nem tudtam követni a fórumot,mint "Ármester"
.Tudjátok amit fenntebb olvastam,hogy beépítenek a notikba ilyen chippeket...Ez egy kósza hír volt anno,hogy a nagyobb riválisok a Hp-t anno lejárassák. Azután ez a hír elterjedt és általánosítódott az összes gyártóra. Ez a mese. A fenti acer notit szerintem még ma is el lehet adni 80k.-ért(kicsit kijavítva a fentieket),de 60k.-ért nem szabad odaadni.
Am. ezt a chippet amiről szó van,már sokan keresték,de sajnos senki sem találta. Murphy törvénye értelmében ami el tud romlani ,az el is romlik(lehet rosszul írtam,de a lényeg ez) szal, én mindig is nem voltam híve,és követője ezeknek a mende,mondáknak,és javaslom ,hogy ti se higyjétek el. Ha pedig elhiszitek ne vegyetek notit,és ne árazzatok,mert ennek értelmében minden 2évnél idősebb noti 1-10forintig lehetne árazni.Üdvözlettel!
Bela5 -
válasz
H4CKmyM1ND #1172 üzenetére
Szia!
Szerintem olyan 90k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest