- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sislaciii #1621 üzenetére
Szia!
Ha az "Extensa" sorozatra gondolsz ,és nincs semmi baja,akkor olyan 95-100k.t megér simán...Az a baj,hogy nem tudok róla több infot...A 100k. a max ár amit mondok. Ha pontosabb árat akarsz hallani ,akkor kérném a pontos adatait a gépnek az akku elhasználódási szinttel együtt...
Üdv!
Bela5 -
válasz
yamaha99 #1604 üzenetére
Szia!
Ha ez a blueray-os, akkor olyan 150k.
Tudod mostanában nem nagyon veszik az embereka drága notikat, de ha mégis kell a pénz,és nagyon el akarod adni,akkor azingyenesek közül:
-Hardverapro
-88.huFizetős:
-Teszvesz - szerintem felhasználóbarátabb(de ez csak magánvélemény)
-Vatera
-expressz
Ha gyorsan akarod eladni,akkor olyan 140-145k.-de 150-et is ér -
válasz
metál_mackó #1596 üzenetére
Szia!
Szerintem olyan 70-75k. -
válasz
gyuluskám #1589 üzenetére
Szia!
Érdekelne egy kis specifikáció, mert sajnos nem találtam róla leírás...nekem az is jó,ha küldessz egy linket. Látatlanban is azt tudom mondanihogy ameddig ezeket a válságos időket éljük ezeket a drága(160k. sokakanak drága) notikat nem nagyon keresik...MIkor kenyérre sokaknak nincs pénzük,nemhogy notira...Így szűkült a vásárlói kör..Tehát a kérésem az lenne,hogy küldj egy linket,amin meg tudom nézni a géped összetételét.
-
Szia!
A monitorcsere anyagi vonzata a szervíztől függ....Tapasztalatom szerint minimum 25k.,de hallottam olyan extrém estről,mikor olyan speciális monitor kellett,hogy a javítási költség 50k.-ba is kerülhetett. Ha minden jó lenne rajta ,akkor olyan 70-80k.(ez nem mérhető össze a normál gépekkel,mivel ez egy subnoti) Javaslom,hogy mindenképpen kérj a Sonytól egyárajánlatot. Így csak azt tudom mondani,hogy a notiknál alapvetőfontosságú a képernyő,ezért olyan 40k.-t mondanék rá. Szerintem,ha a javítást 20-30k.-ért vállalják akkor javíttatsd meg,mert úgy jobban kelendőbb lenne a géped,és akkor olyan 75-80k.-ért is tudnád adni.Bár ez a maximum ár.
-
Bocsánat..
.igazad van,én az eredeti specifikációt olvastam... Ha most az jön,hogy ezek után miért nem veszik el tőlem az Ármesteri rangot
,akkor azzal tudok védekezni,hogy 100/maximum 5 estben fordul elő,amiért én elnézésedet is kérem. Tényleg sajnálom. Legyen olyan 110-115k.
Üdv!
Bela5 -
válasz
metál_mackó #1565 üzenetére
Szia!
Olyan 70-75k.
Üdv!
Bela5 -
válasz
Imperator999 #1563 üzenetére
Szia!
Ez nagy baj...így olyan 50k.
-
válasz
szingtamas #1558 üzenetére
Szia!
70-75k.
-
válasz
dangerzone #1549 üzenetére
Akkor legyen 5k., de tekintve ,hogy már használt sokat levesz az árából...
Például itt.... http://www.vatera.hu/nanya_2_gb_laptop_memoria_uj_4_164282109.html 6k.,és új -
Ahogy visszaolvastam a jó áron adtad,az egy Fusi gépre vonatkozott...
A Hp -kal mindíg bajban vagyok...mindíg alul értékelem őket...De mivel ez az új szériás Pavilion,ezért 5-10k.-val szerintem nyugodtan emelheted az árat..mondjuk úgy kevesebb az esélye,hogy elviszik,de ez az én véleményemÜdv!
Bela5 -
válasz
dangerzone #1544 üzenetére
Alaplaphibásan maximum 50-60k.-t ér,mivel egy alaplapcsere olyan 40-50k. között szokott lenni, bárhallottam olyan extrém esetreől,mikor 70 is volt.
Ha alakatrészenként akarod eladni:
-wichester 5k.
-DVD író 6k.
-Memória 3k.
-Ha kivehető a videkártyája,akkor 4k.
- Kijelző 15k.
-A többit oda kell adni a burkolatta, így az olyan 6k.-t ér -
válasz
Gülredy #1538 üzenetére
Szia!
Szerintem korrekt,de ha annyira sürgős eladni,akkor nem... Ha tényleg hónapokon belül,vagy heteken belül kell a pénz,akkr 5-10k.-ról mondjon le.Szerintem sokat kell várjon a barátod,hogy megvegyék. Mondjuk szerintem amúgyis lehetne egy kicsit negedni az árból, de így is korrekt.
Üdv!
Bela5 -
válasz
korpicschess #1501 üzenetére
Szia!
55k.
Mondanék rá 60k.-t is,de annyiért már aspire 5315-öt tudsz venni...Ezért max 60k. -
válasz
korpicschess #1499 üzenetére
Szia!
65k.
-
válasz
superecneB #1479 üzenetére
50k.-ha 15"-os...ha 14"-os akkor olyan 55k.
-
válasz
superecneB #1473 üzenetére
Szia!
Sajnos nem tudom,hogy mi van benne,kérnék egy részletesebb leírást...
Proci adatok, videokártya,winchester,egyebek, érdekelne,hogy mennyi idős,és az akku állapota...sajnos a google-en való keresgélés után sem találtam információt a géprő.Ha tudsz linket küldeni,nekem az is jó.Sajnos azt kell ,hogy mondjam,hogy ilyen notival nem is találkoztam. Nem lehet ,hogy nem ASUS,hanem FUSI a gép,vagy Hp, vagy Compaq? -
Szia!
Tudod itt nem az a lényeg...
De ha már itt tartunk,nézzünk egy példát. Megsarcolják a multikap,felviszik a notik árát,és jobban megéri a vásárlónak használt notit venni. De nézzük amit én mondom. El vagyunk adósodva.Sok a munkanélküli.Mindenen csak az adót szedik be. Ha jön egy kormányváltás. Mindegyik (jobboldali,és egyben esélyes pártnak a programja) az adócsökkentés. Tételezzük fel...Csökkenti az adókat....Plusz 5-10k-val jut több a zsebbe
,és máris több pénze lesz a kedves vevőnek használt notit venni. Ha csak a multikat adóztatják meg,akkor még az is jó,mert akkor tényleg jobban megéri használtat venni.Teljesen pártatlanul. A kormányváltástól nem azt kell várni,hogy kolbászok lógjanak a fákon,hanem azt,hogyha egy kicsit csökkentik az adókat,talán jobb lesz a vásárlási morál.És azért vegyük figyelembe,hogy egyes kutató cégek szerint nem csak a Jobbik fog bejutni a parlamentbe--- De javaslom,hogy mielőtt politizásálásba menne el a dolog,ezt a témát fejezzük be. (minden jóindulattal mondom ezt) ----Ez az én véleményem, akinek nem tetszik
,az ne fogadja meg. Minden a ti döntésetek, én csak tanácsokat adok
.
Üdv!
Bela5
-
Ez az én kis privát tanácsom,úgy ahogy leírtad. Nem azt mondom,hogy tuti,hogy fellendül,de változások lesznek a piacon az bíztos. Persze lehet,hogy nem történik semmi. De aki most eladáson gondolkozik a választások után olyan május,júniusig várjon. Karácsonyig azért nem célszerű mert azért a notik is avulnak rendesen.Persze ha kell a pénz akkor már most érdemes meghírdetni. Illetve meg lehet hírdetni, annyiért amennyiért akarjátok, de de menjetek nagyon áron alul.
-
Sziasztok!
Tudjátok,itt inkább én azt szoktam nézni,hogy mennit ér egy adott,hoti,és hogy az eladónak i megérje eladni,annyira árazom be. Mint tudjuk VÁLSÁG VAN
, mondják a méfiumok,de mégis ,gondoljuk végig. Sokakanak arra nincs pénzük,hogy a napi betevőjüket megfinanaszírozzák,pláne nem ,hogy notit vásároljanak. Én csak azt tudom tanácsolni,hogy (minden politizálás nélkül),hogy legalább a választásokig ne nagyon kereskedjünk,mert utána bárki kerül hatalomra,szerintem lesz egy kis mértékű fellendülés. Aki meg venni akar notit,és van pénze,annak meg most érdemes venni,mert most olcsón lehet jó notikat venni. Szal. összegezve, akinek el kell adni,adja el a notiját,akinek nem sürgős az várjon. Én továbbra is azt az árazási elvet követem,hogy nem azt nézem emnnyiért tudja eladni,hanem hogy mennyiért érdemes eladni egy notit.
Üdv!
Bela5 -
válasz
kacsaesokos #1410 üzenetére
85-90k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest