-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
went@r
csendes tag
félreértés nem kötekedek
a rá legjobban hasonlító ez volt:Core2Duo T6500 (2100)
4096 MB
500 GB
15,6" HD BV (1366x768)
DVDRW+/- Lightscribe
1024 MB ATI Radeon HD4650
Win Vista Home Premium HUNés a bolti ár 280... azért egy 1 hetes 1év garis gép ilyen paraméterekkel 150-160?
Bocs a dupláért már nem tudtam szerkeszteni
-
went@r
csendes tag
Köszönöm és lenne mégegy:
HP Pavilion dv6-1362nr
Windows 7 Home Premium 64-bit
Intel Core 2 Duo T6600 2.2G
15.6" LED backlight & BrightView
4GB DDR3
320GB 7200rpm
DVD Super Multi
ATI Mobility Radeon HD 4650 1024MB dedicated
HP Mobile Remote Controlitt is HDMI csatlakozó
és a többi sallang megintcsak
1 hetes a gép. 1év gyártói világ garancia.
-
-
-
-
Gyorsan akarok megválni tőle, úgyhogy marad. Köszi a beárazást
Amúgy 95k-ról indult, de senki nem akarta elvinni... Najó volt, de őkelme 65k-t akart érte, majd mondtam, hogy viccnek is rossz, utsó ajánlata 80 volt, de aztán végül mégse akarta elvinni, pfff...
Sajnos meg kell válnom tőle minél előbb, mert kollégiumba költöztem, és félek hogy nem lesz itt túl hosszú élete - az ottani körülményeket az eddigi statisztikák alapján csak thinkpadok viselik el hosszútávon...
ui: Ja ugye az apró szépséghibákat is beleszámoltad?
-
Lajkó
őstag
A linkelt Toshiba-nak a bill.-e mivel olasz, így természetesen teljet értékü magyar bill.-kén is üzemel! Ha figyelembe veszem az X200 plussz 40%-os vga teljesítményét, a kijelzők méterkülönbségét és felbontásuk közötti eltérést, valamint azt a tényt hogy legalább egy évig használták az Acer-t(mivel egy év gari van még rá) így azt kell hogy mondjam, hogy megéri azt az egy év garancia hiányt! Te az idén hánydarab Blu-Ray lemezt pörköltél ki? Jah bocsi, ez "csak" olvasó!
Az Acer 9920 a maga 20.1 colocskájával, és az 1 plussz 1 éves gyártói garanciás hirdetésről már nem is beszélve!
Persze mindenki más szemszögből közelíti meg a vásárlás tényét. Én már régen leszoktam az új termékek vásárlásáról! Garanciával meg beérem mondjuk 1 hónappal is(ha addig nem derül ki hogy valami baja van, akkor...De természetesen nem áll szándékomban megsértődni, mivel nem is lenne miért!
ps.: Szerinted akkor ez Acer 9920 mennyit érhet?
230-et, vagy talán 250-at? Bár ha jól látom a mostani ár még alkuképes is!
-
Land
veterán
Szia!
Beárazást kérek erről a laptopról. Köszi
MSI GX600PX-214HU Gamer Laptop
Kijelző: 15,4col (1280 x 800), Amazing Crystal Vision
Processzor: Intel Core 2 Duo T8100 (2.1GHz, 800 MHz, 3 MB), Turbogombbal: 2,5 GHz
Memória: 3GB DDR2
Merevlemez: 250Gb
Optikai meghajtó: DVD Super Multi
Videókártya: NVIDIA GeForce 8600M GT 512 MB
Wi-fi, Bluetooth
Kártyaolvasó
Interfész: 4xUSB, 1xVGA, 1xS-video, 1xmodem (RJ11), 1xEthernet (RJ45), 1xIEEE1391,1xHDMI, 1xExpress Card, 1xeSata
Webkam.: 1,3megapixel
Akku.: 6celláslink róla: http://katalognotebooku.cz/img/msi-gx600px-082cz-1.jpg
2008 augusztusától számított 2 év garanciával.
-
Batmause
tag
Eredetileg azért vettem meg, mert egyetemre kellett volna és akkor tudjam mindenre használni - ahogyan ma is tudom mindenre használni. 2 év garanciát kaptam rá, az aksira 1 évet. Használni igazából asztali gép helyett használtam. A sulira nem vettek fel (1-2 ponton múlott, költségtérítésesre meg nincsen pénzünk), így nem kellett hordozgatni.
Nem eladni, hanem elcserélni szeretném egy asztali gépre - nem kell nekem hordozható gép, a bővíthetőség most fontosabb, főleg az anime-mániám miatt kellene több winyó.
-
Goatman
aktív tag
Köszönöm a választ! 800 euro körül volt a gép, akkor átszámoltam forintra mikor vettem, és szinte hajszálpontosan 200k jött ki.
Új gépet illetően: szeretnék váltani erősebb Intel C2D + valami erősebb VGA konstrukcióra ennek a beszámításával/eladásával. Én maradnék a Pavilion szériánál, tehát dv5/dv6-okkal szimpatizálok. Ráfizetéssel, vagy kp-ben ismét 200k a határ.
-
Lajkó
őstag
A helyzet az, hogy ÉN szeretném lecserélni 'egyéb' okok miatt az asztali gépemet egy laptopra. Ez volt kb. elfogadható árkategória. Bár akkor még nem tudtam konkrétumot az akksi pontos állapotát illetőleg.
Még várok a pc-m beárazázára. Emiatt nem akarok semmi konkrétumot mondani a srácnak. Magam is tisztában vagyok a gépem piaci értékével, de biztos ami biztos.
Dobhatnál egy-két linket amin jobb laptopot látok, mint ez (persze90-ért újonnan ahogy mondtad). Sajna nem nagyon vágom ezt a laptoppos témát!
Ami ebben megfogott, az a hangkari(Soundstorm). Igaz nem egy Audigy4, de legalább van SPDFI kimenete ami fontos lenne az 5.1 miatt. Valamint szükségem lenne még wifi-re, webcamra, mikrofonra, hangszóróra. 17"os lcd legalább, valami 2560MB-os vga hogy FearCombat alatt 100 felett legyen a minimum fps-em teljesen lebutított grafika mellett, hálókártya, minimum 80-120GB-os vincsi, 1GB ramm. Kb ennyi!Amúgy laptoppokba csak 5400 RPM-es vincsiket gyártanak? Illetve han me, akkor drágák a 7200-asok?
-
-
-
krumpligumo
csendes tag
Kedves bela5
Sajnos a billentyűzet angol, de ha szoftveresen magyar van beállítva észrevehetetlen a különbség a kicsit gyakorlottabb billentyűpötyögtetőknek. Tudom h a videókártya nem túl erős, de aki nem sűrűn játszik új játékokkal, hanem filmeket, dvd-ket néz vagy kisebb hardverigényű 3D alkalmazásokat futtat annak tökéletes. Aki pedig laptopon akar játszani az nem ebbe az árkategóriában keresgél(már ha van egy kis realitásérzéke). De mondjuk régebbi játékok simán elfutnak rajta.
Egyébként köszönöm a segítséget. És ha bárkinek van hozzáfűzni valója vagy vmibel eltér a véleménye szívesen fogadom.
Üdvözlettel petiJa és javaslatok, hogy hol adjam fel hirdetésbe ha gyorsan és jó áron akarok szabadulni tőle? Itt a PH-n vagy más oldal esetleg jobb? Köszi mégegyszer
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 1500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest