- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3RM Krueger
csendes tag
válasz
KillHates #23273 üzenetére
köszönöm a gyors és korrekt választ
Én olyan 160.000 környékén saccoltam volna mert nagyon sokan, 2. és 3. gen i7 laposokat árulnak 140 körül..
1GB vga-val.. hmmmszívesen.
Amennyiben számla képes vagy, akkor kínálhatod bruttó 160-ért mert annyi volt az utolsó forgalmazott ára az i7-esnek. De ha nem, akkor sajnos máris a nettót kell számolni, mert az úgy korrekt[ Módosította: KillHates ]
-
toza
senior tag
válasz
KillHates #23260 üzenetére
koszonom szepen.
es ezzel mit lehet kezdeni?! koszonom..
HP Pavilion dv4-3020tx gaming laptop
CPU: 2.3 GHz Intel Core i5-2410M
RAM: 8 GB 1333 MHz DDR3
GPU: Radeon HD 6750M (1 GB DDR5)
HDD: 640GB
1-2 oras akumlator,
toltovel,
win 7 licensz hatuljan,recovery particio is win 7 el.
festek lekopott itt ott touchpad mellol,
kepernyon feher "vizes " foltok,csak teljesen fekete hatternel,vagy boot kozben latszanak.
hasznalat kozben eleg nehez eszre venni.
bf3 om 25-30 fps el megy mediumon.koszonom.
-
darvasia
csendes tag
válasz
KillHates #23242 üzenetére
Köszönöm
Meg van hozzá az 1 TB-os HDD ami hozzá volt, azon adataim vannak, igény esetén természetesen azt is hozzá tudom adni, dobna valamit az árán? Kicsit keveslem a 220.000-at, a plusz garancia és a pixelgari miatt. De ez csak az én meglátásom.
Köszönöm még egyszer a gyors választ!
227-ért van fent számlásan. Ha számla képes vagy, akkor próbálkozhatsz többel.
Kérlek majd jelezz vissza mennyiért ment el[ Módosította: KillHates ]
-
glspeter1
őstag
válasz
KillHates #23189 üzenetére
Biztos, hogy jót néztél?
Akciósan még most is 150e, alig fél év után ilyen makulátlan állapotban a vételár konkrét felét kicsit keveslem.Szia! Megnéztem én is az új árát természetesen és le is döbbentem, hogy egy AMD A6-os gépet 150-ért árul a HP, gondoltam, hogy esetleg van oprendszer vagy SSD, de semmi extra... Más gyártók A8-as procival adják 100 felett az ilyen gépeiket; pl a Lenovo és abban FullHD kijelző van, az 118 ezer. Azok mennek használtan ilyen 80-90-ért itt a HWA-n. Ezért bátorkodtam belőni 70-75-re a géped, hogy lehetőleg el is tudd adni. De nyugodtan fuss neki 100 körül és ha látod, hogy levehető-ajtós-turmixgép cserén kívül nem kapsz értelmes ajánlatod, akkor legfeljebb elkezded levinni az árát. Nem szentírás amit árazok, csupán irányadó, ha nemcsak árulni, de eladni is szeretnéd a géped
[ Módosította: KillHates ]
-
otps
aktív tag
válasz
KillHates #23171 üzenetére
KillHates
Köszi a tippet!
Még annyit tennék hozzá, hogy:
mert almáséknál sohasem tudni, hogy kijön holnap a mekbúk
Inkább apró, kis lépések az évek során, leginkább az Intel-processzor roadmap szerint. Egyébként idén a Skylake miatt kicsit nagyobb változás várható [a Microsoft Surface Book kb. előrevetíti]; az Air és Pro modellek egysítésére számítok; kb. retina Air-Pro.
és akkor (relatív!) nagyot esik az ára a régebbi modelleknek.
Ezt jól ellensúlyozza, hogy máig az egyik legjobban fogyó modell a még ma is árult, utolsó vastag MacBook Pro (prémium áron). Ill. tavaly kijött a vékony MacBook, ez az Air árát semmivel sem csökkentette.
Üdv!
Akkor ahogy látom ki vagy kupálódva a témában!
Én inkább szervizes szemmel közelítettem meg, mint gazdasági szempontból a témát.
Arra mondjuk nem vennék mérget, hogy az apple nem menjen szembe saját magával és okozzon valami meglepetést (persze csakis kellemest) a piacon. Én azért azt látom, hogyha kijön egy újabb modell akkor az mindig okoz fluktuációt a piacon és így valamelyest telítődik/besűrűsödik egy-egy kaszt. Most az iPad-ek ára esett, mert kijött a PRO és sokaknak megadta a végső lökést arra, hogy lecseréljék a kisebb deszkáikat, továbbá volt készletkisöprés is iPad Mini 2-ből valami nevetséges 40 ezer körül kínálták az Ünnepek előtt. Szóval vannak hullámzások, de az inkább a régi modelleket érinti. Ha egyszer rám szakad a bank, akkor én is lövök majd egy MBP retinát, de a régit amiben még van GT650M. Bár most már eléggé felzárkóznak a Win10-es gépek is mind felbontásban, mind használhatóságban...[ Módosította: KillHates ]
-
gyulaszu
senior tag
válasz
KillHates #23176 üzenetére
Az új ár linket köszönöm, tehát 6690 és 9930 HUF között bármi reális.
A használt link (és a megjegyzés) nem esett valami jól, mert én nem azt szerettem volna megtudni, hogy mennyiért hirdeti (egyébként csak ketten hirdetnek 4 GB-.ost) valaki, hanem, hogy mennyi jelenleg a reális érte...
De ahogy nézem 5000-5500 HUF körül lehet...Ha vásárolni szeretne az ember valamit, akkor szerintem annyit ad érte amit neki megér. Ha arról van szó, hogy az adott akármire égetően szüksége van vagy éppen rászakadt az OTP akkor nyilván többet fog érte adni. Ez teljesen szubjektív dolog és a topic sem erre hivatott, hanem arra, ha valaki (főleg) eladni szeretné a notebookját, akkor azt beárazzuk. Nyilván, ha azt írom (tehát az én szubjektív véleményem) , hogy nem ér 3000 Forintnál többet a 4GB-os ram (mert történetesen nekem nincsen rá szükségem) akkor Neked sohasem lesz memóriád, mert ennyiért nem fogsz kapni.
Egyébként, ha nem valami tuningos gamer notiba kell a memória, akkor mindegy, hogy milyet veszel, nem lesz releváns a sebessége a moduloknak, inkább az árra menj rá!
-
sanyi02
tag
válasz
KillHates #23177 üzenetére
Szia!
Le tudnád ezt úgy írni, hogy megértsem, mert nekem kínai? Ma rakok bele 2x512MB ramot, a wincsi 40GB.Azt bátorkodtam megfogalmazni, hogy már nem igazán ér sokat szegény masina. Ha szép állapotban van, akkor pár ezer Forintért el tudod majd adni, de különösebben sok pénzt nem fogsz tudni elkérni érte. Sajnos ez nem olyan mint a svájci óra; ami minél patinásabb annál értékesebb.
-
kmisi99
addikt
válasz
KillHates #23158 üzenetére
Igazad van eléggé összecsaptam, szerencsére a mint a példát alig kellett átírni.
Notebook típus: Hp elitebook 8560
Processzor: Intel Core i5 2540m
RAM: 8GB DDR3 (2x4GB)
SSD: 120GB Samsung 840
HDD: 1000GB Toshiba 5400
VGA: AMD firepro 5950
LCD: 15,6" FullHD matt
Billentyűzet: Külföldi de minden magyar karakter helye megvan háttér világítós vadonatúj
Állapot: fedlapon 2 komolyabb karc és két apróbb horpadás a hátlapon
Garancia: próba
Akku idő: ~2 óra mondjuk böngészéssel közepes fényerőn
Tartozékok: Gyári adapter
Jogtiszta Windows matrica: -
Egyéb: A HDD optibayben van+a ventilátor ugye cserélve, de ugye működésében semmit nem befolyásol.
-
otps
aktív tag
válasz
KillHates #23156 üzenetére
Tehát akkor vennél most egy MBP-t majd 11 hónap múlva eladnád, ha jól veszem ki szavaidból
A két különböző Pro közül valamelyiket, vagy az Air-t.
Akkor az a kérdés, hogy melyiket vedd, vagy az, hogy mennyiért lehet eladni?
Hogy mennyiért lehet eladni őket (ha mindhárom lehetőségre nyitott vagyok).
Ha az utóbbi akkor az merült még fel bennem, hogy azt kellene megírnom, hogy most mennyiért vagy 11 hónap múlva mi lenne az ára? Bocsáss meg az értetlenkedésemért, de nem jött át egyértelműen...
Lehet, hogy én fogalmaztam túl bonyolultan; elnézést. De legegyszerűbben tényleg az a kérdés, ha most megveszem a három darabot, mennyiért lehet őket fenti kondíciókkal 11 hónap múlva eladni? Köszi! Inflációtól, esetleges világháborútól eltekintve, ha feltételezzük, hogy a külső tényezők viszonylag maradnak.
-
etooo
senior tag
válasz
KillHates #23147 üzenetére
Köszi!
Igen, SSD volt benne eredetileg, csak arra még szükségem van, így gondoltam helyette a 60-as vinyó tökéletes lesz egy oprendszernek. Aztán most szereléskor szembesültem vele, hogy az már olyan régi, hogy még IDE-s, így végül az eredeti ODD ment visszaAkkor kalkulálj HDD nélküli árat, aztán majd a gazdája vesz bele olyat amire vágyik. Viszont így csak kockának, vagy viszonteladónak tudod majd eladni
-
otps
aktív tag
válasz
KillHates #23139 üzenetére
KillHates
Ha kereskedelmi tevékenység lenne a fő cél, miért használnám a gépet majd' egy évig, miért nem új, fóliás állapotban adnám tovább?
Ha cég egy év alatt leírhatja az elektronikát, és jó áron tudom beszerezni, miért ne éljek vele?
Az Apple gépek a PC-khez képest közismerten jól tartják az árukat. Ha angolul rákeresel, sok emberben felmerült, hogy 'resale value'-re optimalizálja Apple gépbeszerzését. a jótanácsok azt írják, hogy ez esetben az alapmodellt válasszuk (alap RAM, tárhely), a bővítésért jelentős prémiumot számol az Apple, ami a későbbi eladáskor nem biztos, hogy megtérül. Én is az alapmodelleket vettem a listába.
Pár újabb érdekes, releváns adat, az Apple Certified Refurbished bolt oldaláról (ezeket a gépeket az Apple ugyanolyan garanciával adja, mint az újakat, lehet rá AppleCare-t venni):
13" MacBook Air (2015), (1.60GHz/4GB/128GB)
Refurbished az új árhoz képest 15%-kal olcsóbb13" MacBook Pro Retina (2015), 2.7GHz 13" (8GB/128GB)
Refurbished az új árhoz képest 15%-kal olcsóbb13" MacBook Pro w/ CD/DVD Drive, 2.5GHz 13" (4GB/500GB HDD)
Refurbished az új árhoz képest 24%-kal olcsóbb(A magam részéről az új, és nem a refurb. gép jó árú beszerzésére van lehetőségem. Magamnak, nem kereskedelem, ne is kérdezzetek erről.) Szóval visszatérve az eredeti kérdésemre? Köszi!
-
nandow
aktív tag
válasz
KillHates #23140 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Eladás előtt megcsináltatnám a gép tisztítását, hűtés pasztázását. Ha jól láttam a korábbi hozzászólásokat, te ebben jártas vagy. Tudnál nekem ebben segíteni?
Nagyon szívesen! Igen, a notebook-ok javítása a fő profilom. Természetesen tudok ebben segíteni. A többit privátban
-
OgrePower
csendes tag
válasz
KillHates #23093 üzenetére
Köszönöm a választ.
Bár én egy tizessel többet szeretnék érte, de majd meglátjuk.
Zsanérral nekem szerencsére nem volt problémám, egyedül a hűtő ventillátor lett cserélve (gyári), és természetesen újrapasztázva. Nekem személy szerint jó tapasztalatom van a cuccal, egyedüli negatívum maximum, hogy komolyabb játékoknál nem elég a hűtése.Próbáld meg annyiért, aztán ha legfeljebb nincsen rá mozgás, akkor leviszed az árát! Igyekszem úgy árazni, hogy a gépek elkeljenek pár héten belül. Ne feledd, hogy 80k körül már a retail-ben új gépeket kapni. És a júzer meg inkább a garanciára és a dobozra izgul, mint a nagy procira meg az erős GPU-ra. Az nekünk kockáknak jelent csak pluszt!
-
sagit
veterán
válasz
KillHates #23097 üzenetére
Ohh, többre számítottam a garancia miatt
Pont ennél a modellnél nem igazán számít, mert magától nem megy tönkre. Ha mégis akkor azért mert a gazdája valami utángyártott töltőrte dugta, leejtette, megitatta, vagy rátett valami nehezet... 15-ös nVidiás vagy AMD-s retinánál már fontos a gari, mert meg tudnak dögleni
-
dugo_
veterán
válasz
KillHates #23067 üzenetére
Hello,
Köszi a választ. Én igazán örülnék, ha ennyit ki lehetne belőle hozni, de újonnan olcsóbb.
Erről a gépről van szó: [link]
Lehet félreértettük egymást, vagy nem tudom. A gép egy éves lesz most. Én 80k-val már boldog lennék, nem tudom mennyi az értékvesztése ezeknek a vackoknak és mekkora kereslet van erre a kategóriára használtan.Ha végre megjavítaná a Telemax, akkor új alaplappal (és talán új inverterrel/kijelzővel) adnám el és szállnék ki belőle. Bár még egy csereutalványért is harcolok, nem eldöntött a kérdés sajnos.
De az ajánlást megfogadom, 500GB HDD+4GB RAM egy vállalható felállás lenne mindkét oldalról, ha sikerül dűlőre jutni a gép sorsával kapcsolatban.
Hinnye! De csúnyán benéztem! Igazság szerint az itteni HWA-s árakat futottam át és láttam, hogy 150 körül vannak fent Z50-75-ösök. de akkor ez annak az esete amikor valaki árul valamit de nem akarja eladni.
Szerintem 80-ért nagyon gyorsan el fog menni, de bátorkodom javasolni, hogy a 120-as HDD helyett rakj bele valami emberi méretű merevlemezt! Köszönöm a visszajelzésed[ Módosította: KillHates ]
-
sch_a
addikt
válasz
KillHates #23017 üzenetére
Kösszép!
Sajna most jutott eszembe, hogy a touch pad bal gombjának gumiborítását meg elvesztettem. Remélem, ez nem csökkenti jelentősen az értékét.
Nagyon szívesen! Boldog Karácsonyi Ünnepeket!! Hát, lehet, hogy egy topcase árárt le kellene vonni az árárbúl...
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
KillHates #23001 üzenetére
Köszi 2,5 órát ír 98% ettől félek én is az Ab egy rossz széria viszont könnyen javítható én azért szeretem ,viszont,nekem 34 be van lehet akkor nem adom el inkább megtartóm már az állapota miatt ......én is ilyen 35 max ra gondolok,,,
köszi még egyszer szívesen!
A K50ID nem rossz gép! A legerősebb a K50-esek közül! Ha máskor nem, hát most Karácsony környékén tudod majd eladni. Szerintem add el, és vegyél valami i3-as régi Dell-t. Már hozzájutni 45 körül vállalható példányokhoz. Azok meg 3 nap, meg az örökkévalóság...
-
2csi
aktív tag
válasz
KillHates #22988 üzenetére
Köszönöm!
Nem tudom mar hogy mi tortent vele. Latszolag semmi baja, de amikor bekapcsoltam a laptopot a kijelzo be se kapcsolt.
7k körül elvinnék belátható időn belül ha feltenném vagy felesleges?
Előre is köszönöm!Nagyon szívesen! Ha neked megéri eladni 7 ezerért, mert csak porfogó akkor hadd vigyék! Legalább megvan a Karácsonyi jó cselekedeted! Nem tudom, hogy mi van a gépedben (HDD, RAM, CPU) így e miatt pontos árat sem tudok mondani. De az az elképzelésem, hogy minden annyit ér amennyiért el lehet adni. Ha nagyon nagy a szükség akkor a kis pénz is nagy dolog, ha meg nem kell gyorsan pénzhez jutnod, akkor ráér többért is meghirdetned...
-
sutyesz96
őstag
válasz
KillHates #22832 üzenetére
Kb 2 hete 90-95.000-re áraztad be a gépem. Azóta levittem 80.000-re az árat, és egy darab jelentkező nem volt még. Nem értem hol rontottam el.
Nem te rontottad el, hanem én. Miután beáraztam pár napra szólt MurdR, hogy jól mellényúltam, mert a géped 99 ezer újonnan!
És valóban. A 80 ezres ár már jobb, de kínáld 79-ért az jobban hangzik. Legfeljebb ha nagyon nem megy leviszed 75 körülre...
-
-
GabN73
addikt
válasz
KillHates #22958 üzenetére
Ezt is köszönöm szépen!
Hölgyekre nem szokott jellemző lenni, hogy valamit meghirdetnek, és utána le se sz*rják. Most sajna ez van
Szerintem lecsapok mindjárt a senior ROG-ra...Az öreg Asus is jó gép. Ha tudod sírd le még egy kicsit az árát. Ha nem vagy hardcore gémer akkor bőven elég lesz a G53 mindenre.
-
GabN73
addikt
válasz
KillHates #22952 üzenetére
Köszönöm!
Igen, írtam is az eladónak, hogy vinném, de 0 napos reg, tegnap este óta nem volt fent, telószám sehol
De ha már itt járok, akkor rákérdeznék erre a lassan retronak számító csodára is:
Asus Rog G73JH
-Processzor Intel Core i7-720QM
-Memória: 8 GB Samsung DDR3-1066
-Videokártya: ATI Mobility Radeon HD5870 1 GB
Merevlemez: 1 x Seagate 500GB 7200 RPM, SATA-II) +ocz agility 120gb SSD mind kettő 100/100-as!
-Kijelző : 17,3" (1920x1080, fényes, LED)
-Eredeti Windows 10 Pro 64bites oprendszer, (gép alján win7 serial kód)
-Extra: világító billentyűzet, ami magyar nyelvű
-Töltő ( új ,nem eredeti) + Akksi ( új) ami 1-2 órás
Továbbá ajándék Asus hátizsák -
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KillHates #22936 üzenetére
Ennyi infot ado dolog volt rajta. HP delphi d40. Oda vagyon irva.
Es legkozelebb megnyilvanulhatnal fele ennyire taplo modon is. Koszi!
ez lesz az de Celeron procival.
Ha ez keves info, akkor szerzek tobbet, bekapcsolva nem lattam (nem sajat, cimboram akarja eladni) -
-
acu
csendes tag
válasz
KillHates #22768 üzenetére
Nem vészes, csak kisebb réseket, billentyűzetet kell megtakarítani.
Mondjuk meglepődtem kicsit, így nulla aksival és wifi nélkül nem gondoltam volna hogy egy tizesnél többet érne.
Netbook-nak azért még lehet használni és fillérekért lehet bele 1 órás akkut kukázni.
-
tuctuc
aktív tag
válasz
KillHates #22743 üzenetére
Köszönöm szépen! Kedvező áron el tudtam hozni így - már csak szakmai érdeklődés miatt is - nem hagytam ki, de bőven elég nekem a mostanim is arra a kocahasználatra, amit PC címén mostanában nyomok.
Szívesen! Gratulálok a géphez! Az Elitebook-ok nagyon jó notik!
-
Logan1212
tag
válasz
KillHates #22720 üzenetére
Szia!
Köszi!
Számla alatt mit értesz? A bolti megvan.
KösziHali. Azt értettem, hogy Te számlaképes vagy-e (saját cég, vagy EV) és tudsz-e adni számlát a vevő nevére. Mert hiába új gép, ha megvetted és el akarod adni mint magánszemély akkor már ugrik is az ÁFA róla...Szívesen!
-
adika4444
addikt
válasz
KillHates #22719 üzenetére
Köszi!
Hát jó nagyot bukok sajnos rajtuk, illetve az Asus-sal nem is, de az Acer nagyon bukós...
Mindenesetre köszi a segítséget, ha elmentek a gépek majd beszámolok az eredményről.Szívesen! Sajnos ez egy ilyen sport... Ha egy gép hiányos, vagy sérült csak nagyon nyomott áron tudod eladni. Az ACER-t megpróbálhatod drágábban talán most az Ünnepek előtt elmegy jobb áron.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
KillHates #22705 üzenetére
Köszönöm az árazást.
Nem kukáztam, valaki megtalált vele és rám akarta sózni.
Tulajdonképpen nem gondoltam volna, hogy a kettő együtt ér 50et.Akkor ő kukázta
Ha megvenned kellene, akkor inkább passzold.
Nagyon macerás eladni a kis AW-t, a DELL meg bontás-érett eleve.[ Módosította: KillHates ]
-
válasz
KillHates #22699 üzenetére
Hoppá. Nem gondoltam volna, velem az eladó egy 58k-s cuccért akarta elcserélni, egy az egyben!
Én nemigen értek hozzá, még szerencse, hogy rákérdeztem nálatok.
Köszönöm!
Szerk.: Most tudatosult bennem, majdnem a 3 évvel ezelőtti új árán akar megszabadulni tőle.
Akkor még szerencse, hogy igénybe vetted a szolgáltatásunkat, de legközelebb kérlek az összefoglalóban leírtak szerint kérd a beárazást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest