Új hozzászólás Aktív témák

• Sidorovich

senior tag

Üdv!

Notebook típus: Dell Inspiron 7559
    Processzor: Intel Core i5-6300HQ
    RAM: 8GB DDR3 1600 Mhz (1 db modul, a másik slot szabad a bővítésre)
    SSD: 250GB Samsung 850 EVO M.2 SATA (külön kértem bele, nem gyárilag volt)
    HDD: gyári 1TB SSHD, pontos típusa: ST1000LM014-1EJ164
    VGA: Nvidia GeForce GTX 960M 4GB GDDR5 (+ a HD 530 IGP)
    LCD: 15,6" FullHD IPS, matt
    Billentyűzet: Magyar kiosztású, fehér világítós
    Állapot: szép, az idő 90%-ában asztali gépként volt használva monitorra, egérre és billentyűzetre kidugva. Keveset volt hordozva.
    Garancia: még 2 év és 4 hónap Dell garancia a gépre, az SSD-re szintén 2 év 4 hónap garancia van még hátra, ezen felül 2017 márciusáig még kiterjesztett pixelhiba garancia is van rá.
    Akku idő: 73 Wattóra, 6 cellás, fél óra netezéssel meg amíg ezt megírtam, 8%-ot merült, a Windows ekkor még 6 óra üzemidőt ír, de ez kijelző nélkül, mert most is desktopként használom. Az akku óvása érdekében már az első napon átállítottam a Dell szoftverében, hogy szinte mindig töltőről használom, ezért valamilyen akku kímélő módban van azóta is, elvileg nem tölti fel 100%-ra amíg ezt vissza nem állítom.
    Tartozékok: Gyári adapter, doboz/csomagolás, dokumentációk, számla, garanciajegy, minden megvan hozzá, a beszerelt SSD-nek szintén gyári doboz, számla, stb. megvan
    Jogtiszta Windows matrica: nincs, Ubuntu volt rajta gyárilag

Egyéb: 2016. márciusában lett vásárolva az egyik Laptopszalon üzletben. Az SSD-t szintén ők és ott szerelték be, a vásárlás napján.

Hűtés: 24 fokos szobában 15 perc AIDA64 CPU+FPU+cache+memory stress test után: a legmelegebb CPU mag 74 fokos, a hűtés csendes, throttlingnak nyoma sincs.

Előre is köszönöm! :R

Szia, meg lehet próbálni 250k körül.

[ Módosította: Khelben ]

Új hozzászólás Aktív témák