- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
Amikor visszatérsz akkor légy szíves gyere át az alábbi fórumokba, mert sokkal nagyobb tapasztalat és hozzáértés van jelen, ráadásul látogatottabb is. Köszi!
-
Dell XPS
veterán
Szia,
a leírásod alapján nagyon valószínű (ahogy Te is említed), hogy eddig tartott. Egy AIDA64 (Everest) teszt-programmal látod az akkumulátor elhasználódás %-os mértékét.
Az utángyártott akkumulátort legolcsóbban az eBay-ről tudsz beszerezni, természetesen itthon is többen foglalkoznak vele:[link] Nyilván az ellenállhatatlan ár mögött egy sokkal gyengébb minőség húzódik meg, ergo nem kell feltétlenül a legolcsóbbat megvásárolni, mert a tapasztalat alapján egy évet teljesít. Érdemes itt a HA-on is körül nézned, mert előfordul itt is. Vannak akik kifejezetten ezzel foglalkoznak.
-
Piazza
tag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topicot kérdésemre ezért itt teszem fel, kicsit témába is vág, mert elég hirtelen adta meg magát.
Szóval hirtelen vége lett a gépem akkumulátorának (lemerült és már nem bírom feltölteni), nem volt már fiatal használtam is bőven... elfogadom hogy ennyit bírt.
Lehet hogy nem az akku ment tönkre? Ennek hogy tudnék utána nézni?A kérdés hogy utángyártott akku téren mik a lehetőségek?
Mire kell figyelni, mit érdemes, mit kell kerülni?
Tapasztalatokat ötleteket segítséget és tájékozódni szeretnék mielőtt vásárolok.A gépem egyébként egy HP 2530p
Köszönöm,
-
kivulallo
tag
Szasztok!
Van nekem egy HP Compaq Presairo CQ61-411WM notim, benne a gyári, HP EV06 (HTSNN-LB7), 4200mAh-ás, 47Wh-ás, 6 cellás akkuval. Ez a gép és az akku összesen két éves, semmi komolyan, elég sokat utazott repülőn, de a röntgennél mindig kivettem teljesen a tokból, mindenből, ahogy kell. Mára ott tartunk, hogy az aksi egy-másfél óra alatt lemerül. Most éppen mérem, 100%-ról, negyed óra alatt 75%-ra merült, legtakarékosabb módon. Egy után gyártott, erősebb aksi hozzá 10ezer alatt nincs, de az eredeti, 5100mAh-ás 22000Ft...
Elvileg 4-5 óra üzemideje lenne...Legtöbbször tápról ment, szóval az aksi nem volt sokat használva, ha igen utána visszatöltöttem azt a pár %-ot. Lehet hogy ez lehet a baja?
Újra lehet éleszteni ha folyton lemerítem nullára, majd újratöltöm 100-ra?Köszi előre is!
-
Hakim
csendes tag
Köszönöm, megnyugodtam, élvezem tovább. Szia
-
Hakim
csendes tag
Sziasztok. Kb egy fél éve van egy Acer 243 LC notebookom. A gond az vele, hogy megítélésem szerint igen hamar lemerül. Kb. egy CD filmet nem bírok végignézni rajta, illetve kb. két óra irodai munka után lemerül. Ugye ez így nem oké? Ha nem, mit tehetek? Egyáltalán, kell-e, és ha igen ''formatálni'' első használat előtt ezeket az akkukat? Kösz, sziasztok, Boldog Új Évet! Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged