- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
Amikor visszatérsz akkor légy szíves gyere át az alábbi fórumokba, mert sokkal nagyobb tapasztalat és hozzáértés van jelen, ráadásul látogatottabb is. Köszi!
-
Dell XPS
veterán
Szia,
a leírásod alapján nagyon valószínű (ahogy Te is említed), hogy eddig tartott. Egy AIDA64 (Everest) teszt-programmal látod az akkumulátor elhasználódás %-os mértékét.
Az utángyártott akkumulátort legolcsóbban az eBay-ről tudsz beszerezni, természetesen itthon is többen foglalkoznak vele:[link] Nyilván az ellenállhatatlan ár mögött egy sokkal gyengébb minőség húzódik meg, ergo nem kell feltétlenül a legolcsóbbat megvásárolni, mert a tapasztalat alapján egy évet teljesít. Érdemes itt a HA-on is körül nézned, mert előfordul itt is. Vannak akik kifejezetten ezzel foglalkoznak.
-
Piazza
tag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topicot kérdésemre ezért itt teszem fel, kicsit témába is vág, mert elég hirtelen adta meg magát.
Szóval hirtelen vége lett a gépem akkumulátorának (lemerült és már nem bírom feltölteni), nem volt már fiatal használtam is bőven... elfogadom hogy ennyit bírt.
Lehet hogy nem az akku ment tönkre? Ennek hogy tudnék utána nézni?A kérdés hogy utángyártott akku téren mik a lehetőségek?
Mire kell figyelni, mit érdemes, mit kell kerülni?
Tapasztalatokat ötleteket segítséget és tájékozódni szeretnék mielőtt vásárolok.A gépem egyébként egy HP 2530p
Köszönöm,
-
kivulallo
tag
Szasztok!
Van nekem egy HP Compaq Presairo CQ61-411WM notim, benne a gyári, HP EV06 (HTSNN-LB7), 4200mAh-ás, 47Wh-ás, 6 cellás akkuval. Ez a gép és az akku összesen két éves, semmi komolyan, elég sokat utazott repülőn, de a röntgennél mindig kivettem teljesen a tokból, mindenből, ahogy kell. Mára ott tartunk, hogy az aksi egy-másfél óra alatt lemerül. Most éppen mérem, 100%-ról, negyed óra alatt 75%-ra merült, legtakarékosabb módon. Egy után gyártott, erősebb aksi hozzá 10ezer alatt nincs, de az eredeti, 5100mAh-ás 22000Ft...
Elvileg 4-5 óra üzemideje lenne...Legtöbbször tápról ment, szóval az aksi nem volt sokat használva, ha igen utána visszatöltöttem azt a pár %-ot. Lehet hogy ez lehet a baja?
Újra lehet éleszteni ha folyton lemerítem nullára, majd újratöltöm 100-ra?Köszi előre is!
-
Hakim
csendes tag
Köszönöm, megnyugodtam, élvezem tovább. Szia
-
Hakim
csendes tag
Sziasztok. Kb egy fél éve van egy Acer 243 LC notebookom. A gond az vele, hogy megítélésem szerint igen hamar lemerül. Kb. egy CD filmet nem bírok végignézni rajta, illetve kb. két óra irodai munka után lemerül. Ugye ez így nem oké? Ha nem, mit tehetek? Egyáltalán, kell-e, és ha igen ''formatálni'' első használat előtt ezeket az akkukat? Kösz, sziasztok, Boldog Új Évet! Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest