Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Aktív témák
-
Topi bácsi
csendes tag
Szia Karib!
Köszi a választ, csak most jutottam hozzá, vidéken voltam.
A mostani vinyó háromfelé van partícionálva: van egy a rendszernek, kettő pedig a programoknak/adatoknak. (egyszer mondta egy ész, hogy csináljam így, mert ha a windows meghal és újra kell húzni, az adaok legalább megmaradnak, hozzájuk lehet férni). Több partíció esetén is megy az általad ajánlott megoldás?
Lámer kérdés, sosem csináltam: Milyen program az a Ghost? Honnan hová működik: az új vinyót már egy plusz partícióval formázzam, hogy legyen hely a régi rendszernek, vagy más a módszer?
Tényleg régi a BIOS, 2000-es... A gépem Portocom, Clevo klón, minden paramétere megegyezik a Clevo 2700 S típussal. A BIOS frissítésével van esély boot from usb opcióra? Az újabb gépeken tehát van mód usb-ről bootolni?
Elolvastam több száz hozzászólást, egyértelmű, hogy csak 5400-as HDD jön szóba, legalább 40 MB, ha nem több...
Köszi, ha válaszolsz, üdv -
Topi bácsi
csendes tag
Sziasztok!
Csak félig vág témába a kérdésem, de jobb helyet nem találtam...
Portocomos gép 10 GB-os vinyóját cserélném nagyobbra, de megtartanám a régit is egy USB-s külső keretben. W2000 alatt fut egy programom, amit nem tudnék újra telepíteni, viszont a munkámhoz fontos. Az új vinyóra már XP-t tennék, de fontos lenne, hogy néha tudjak a régiről bootolni és a programot használni.
Kérdés: rá lehet-e venni a gépet arra, hogy USB-n csatlakozó meghajtóról induljon? A BIOS-ban nincs ilyen opció...
Örülnék, ha valaki tudna ötletet adni, előre is köszi!
Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest