Aktív témák
-
Topi bácsi
csendes tag
Szia Karib!
Köszi a választ, csak most jutottam hozzá, vidéken voltam.
A mostani vinyó háromfelé van partícionálva: van egy a rendszernek, kettő pedig a programoknak/adatoknak. (egyszer mondta egy ész, hogy csináljam így, mert ha a windows meghal és újra kell húzni, az adaok legalább megmaradnak, hozzájuk lehet férni). Több partíció esetén is megy az általad ajánlott megoldás?
Lámer kérdés, sosem csináltam: Milyen program az a Ghost? Honnan hová működik: az új vinyót már egy plusz partícióval formázzam, hogy legyen hely a régi rendszernek, vagy más a módszer?
Tényleg régi a BIOS, 2000-es... A gépem Portocom, Clevo klón, minden paramétere megegyezik a Clevo 2700 S típussal. A BIOS frissítésével van esély boot from usb opcióra? Az újabb gépeken tehát van mód usb-ről bootolni?
Elolvastam több száz hozzászólást, egyértelmű, hogy csak 5400-as HDD jön szóba, legalább 40 MB, ha nem több...
Köszi, ha válaszolsz, üdv -
Topi bácsi
csendes tag
Sziasztok!
Csak félig vág témába a kérdésem, de jobb helyet nem találtam...
Portocomos gép 10 GB-os vinyóját cserélném nagyobbra, de megtartanám a régit is egy USB-s külső keretben. W2000 alatt fut egy programom, amit nem tudnék újra telepíteni, viszont a munkámhoz fontos. Az új vinyóra már XP-t tennék, de fontos lenne, hogy néha tudjak a régiről bootolni és a programot használni.
Kérdés: rá lehet-e venni a gépet arra, hogy USB-n csatlakozó meghajtóról induljon? A BIOS-ban nincs ilyen opció...
Örülnék, ha valaki tudna ötletet adni, előre is köszi!
Aktív témák
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest