- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Topi bácsi
csendes tag
Szia Karib!
Köszi a választ, csak most jutottam hozzá, vidéken voltam.
A mostani vinyó háromfelé van partícionálva: van egy a rendszernek, kettő pedig a programoknak/adatoknak. (egyszer mondta egy ész, hogy csináljam így, mert ha a windows meghal és újra kell húzni, az adaok legalább megmaradnak, hozzájuk lehet férni). Több partíció esetén is megy az általad ajánlott megoldás?
Lámer kérdés, sosem csináltam: Milyen program az a Ghost? Honnan hová működik: az új vinyót már egy plusz partícióval formázzam, hogy legyen hely a régi rendszernek, vagy más a módszer?
Tényleg régi a BIOS, 2000-es... A gépem Portocom, Clevo klón, minden paramétere megegyezik a Clevo 2700 S típussal. A BIOS frissítésével van esély boot from usb opcióra? Az újabb gépeken tehát van mód usb-ről bootolni?
Elolvastam több száz hozzászólást, egyértelmű, hogy csak 5400-as HDD jön szóba, legalább 40 MB, ha nem több...
Köszi, ha válaszolsz, üdv
Aktív témák
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest