Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Milyen mostanság a NORTON AV, érdemes-e ESET 7 AV-ről erre váltani?
Az ESET-et újságos kóddal használom. -
HZoli87
veterán
-
konci79
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Megoldódott,köszi!
-
ƵøŁĭ
veterán
Majd ha megírtam az első cikkemet itt a fórumon
. Még nem találtam rá a megfelelő termékre . Az én prezentációm nem a ti "agyatoknak" készült hanem osztálytársaimnak akik azt se tudják ,hogy mi az a Norton .Majd ha nagyobb kaliberű ,minőségibb írással tudok előállni majd cikk formájában elolvashatjátok de még arra várni kell ,mivel nincs meg az áldozat
. -
Zotya84
őstag
válasz
üzenetére
Nálam az D510-es Atommal szerelt gépen, 4G RAM, HDD-vel egyszerűen használhatatlanná tette a rendszer kb 20-30 óra alatt a 2014, aktív torrenttel a NIS 2014. Egyszerűen az összes CPU-t (2C/4T) és RAM-ot felzabálta, és nem tudtam vele semmit sem kezdeni, így a mostani kulcscserekor visszadobtam a 2013-at helyette, és azóta hibátlanul működik újra, akár heteken át.
(Intel D510MO deszka, 4G/800 DDR II, Seagate 2T @ 7200rpm, integrált VGA, rákötve meg effektíve egy tápkábel és egy LAN-kábel, mivelhogy csak és kizárólag távolról használom az összes programot rajta.)A nagygépen pedig hibátlanul megy a 2014 is, és annyira jó, hogy úgy működik, hogy telepítés után (kezdő konfigok létrehozása) évente kb 2* kell csak rátekintenem, ebből egy amikor elkezd hisztizni a lejáró előfizu miatt, a második amikor aktiválom az új kulcsot - már ha nem hosszabbítom meg neten. És nem volt vírusos a gépem mióta neten van - 2003 óta. És még a 2004-es magyar verzióval kezdtem a NIS történelmet. Ami 3 évig ment, hisz ugye az közismert, hogy a 2005-6 nagyon félresikerült. A 2007-es verzió volt az, amire már pénzt is tudtam/akartam szánni, azóta nem volt szükségem jobbra, mert az említett verziótól folyamatosan fejlődött, és egyre jobb/hatékonyabb lett.)
-
törölt tag
Akkor én leírom, hogy 2014-es verzió a kisebbik gépen, ezen a konfigon fut:
ASUS A8N-SLI
AMD Athlon 64 X2 4200 s939
3.0 GB RAM
64 GB-os Kingston SSDNow V100 64GB
Nincs érezhető lassulás. A lájtosabb MSE-vel sem gyorsabb a gép -
Deck
titán
Norton 2014 IS az Esethez képest mennyire fogja a gépet?
2db p4es 3ghz cpu, 2gb ram gépről van szó
1db dual core 3gb ramos gép
1db i5ös 4gb ramos gép -
-
törölt tag
Most először vártam meg, hogy 0 legyen:
Amikor lefeküdtem még 1 nap volt, és 13-a
Védtelen nem volt a gép, mert ébredés után egyből ez fogadott illetve az MBAM is aktív volt arra a 2 percre, az új pedig már eleve elővolt készítve a billentyűzetemen:Ezen már a Windows 8 emblémája is rajta van

Ami ellentétben az előzővel, iPonos és 1 gépes, ami egyáltalán nem gond, mert két PC van+ 2 androidos eszköz, mindegyiken Norton de a másik PC-n NAV+OFP, a többin pedig NMS.
Aztán aktiválás után látom, hogy a biztonsági mentés számára rendelkezésre álló hely, megduplázódott azaz 2 GB-ról 4 GB-ra nőtt

-
ƵøŁĭ
veterán
Skacok!
Aki aktívan Norton felhasználó vagy nem rég használta az legyen szíves a saját tapasztalatait leírni ,mivel keddre prezentációt kell csinálnom a termékről . Fejben összeállt a koncepció már csak a megvalósítás van hátra illetve 1-2 tapasztalati információra lenne szükségem az enyém mellet. -
arcitec
addikt
Már megint belepiszkáltak a NIS 2013 identity kezelésbe , hogy miért kellett kiemelni, hogy törne le a keze aki kitalálta használja egyáltalán? Nekem ez a véleményem , olyan lett mint a win menü ha kicsit odébb csúszik az egér már le is ugrott illetve elugrott a lista. Számomra ez nagyoon idegesítő
Kitöltő megnyitása is menü lett de kérdezem minek sokkal jobb volt a kis ikon ne máááá , hát nem írok többet mert csupa csúnya jut eszembe ... NAHÁT..... -
törölt tag
-
modflow
veterán
Valaki nekem azt árulja már el ,hogy a NIS mit tud akár 2 percenként frissíteni? A programozók percenként írják a kis programokat és frissítenek? Ez hülyeség.
-
HZoli87
veterán
Friss telepítők!
Nyelv: magyar
Verzió: 21.2.0.38
Letöltés: NAV (281 MB) / NIS (268 MB) / N360 (275 MB) -
HZoli87
veterán
-
fulton
addikt
Sziasztok
Jelenleg a NIS 2012 használom, szerintetek érdemes lenne frissítenem a 2014-re?
Azért maradgattam eddig a 2014-nél , mondván hogy talán ez még elfogadja a 2010.es kulcsot is. A 2014 is elfogadja vajon? (mármint hosszabbításnál) -
törölt tag
NMS VIP féle szívás

Az oldalon meg kéri beírom, a generáltat is, amjd kiírja, hogy rendben mükszik. Az újratelepített NMS azonbnan más CID-t kért. -
PapauZ
aktív tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kérek mindenkit, mellőzze a személyeskedést a szakmai topikban! Köszönöm!
-
2015-ös béta verzió mikor jelenik meg?
Ja itt a norton licenszem:

-
PapauZ
aktív tag
válasz
Bigyo13
üzenetére
Itt nézegess körül a mappákban:
Win Vista/7/8: C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\N360_21.1.0.18
Win XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\N360_21.1.0.18Itt vannak a mindenféle helyi változók tárolva. Valószínű itt lehetnek tárolva a beállítások is. Másolni nem biztos, hogy enged minden fájlt, mert eléggé védi magát a program (system felhasználói szintű védelem).
-
Zotya84
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
+1.
Bigyo: Én kérek elnézést, csak a jó magyar mentalitásból indultam ki. Sry.

Egyébként feleslegesnek tartom az eredeti problémára a megoldást. Aki nortont használ, általában nincs szüksége ilyen gyakori reinstallokra. BTW, ezt már tényleg csak nem értem: miért nem nortonnal backupolsz, ha már nem tudja? -
Bigyo13
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ejha.. megjegyzem, hogy szó nem volt a NIS-el kapcsolatos rendszer letörlésről.. azt ti (illetve a másik jófej ember) magyaráztátok be magatoknak..

Senkire nem tartozik, hogy miért törlöm a gépet akár 5 naponta..., program tesztelő is lehetek vagy bármi!
Ezért érdemes csak arra regaálni, amit az ember kérdez és nem másról beszélni, mert elég sokan mellé beszélnek és nem a LÉNYEGET!

Meg nem is értem MIÉRT is kellett volna leírni, hogy milyen licensem van?

Mi köze a beállítás mentéshez annak? ... semmi! Jóhogy ne mellékeljem a számlát is egyből ide
Jesszusom..

-
Azért elég durva, hogy szegény Bigyo-t így letámadjátok. Szerintem is alap lenne egy settings backup mint pl. Nod-ban van már ezer éve. De lehet tényleg felesleges a Nortonba mert évről évre butább.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bigyo13
őstag
válasz
Zotya84
üzenetére
Oké ezt értem, azért kéne külön helyre mentenie a beállításokat, alap beállításokra gondoltam, mint Havi jelentés kikapcsolása, Kéretlen levelek ellenőrzése stb.
Nem a Karanténba tett vagy kizárt fájlok adatvédelmi beállítás mentés érdekel engem, mert az valóban folyamatosan változhat.. de az alap beállításokat SEHOGY NEM lehet kimenteni

És van épp elég egyedi beállítási lehetőség, amit állandóan újra kell tenni.. én pl havonta..

-
Zotya84
őstag
válasz
Bigyo13
üzenetére
Én mondjuk megértem. Gondolj bele, hogy valamilyen vírus bele tud piszkálni esetleg a mentésbe, akkor a visszatöltéskor már eleve ki lenne zárva az általa kizárt azonosító, így semmire sem mennél a beállításaiddal, mert pont annyira védene meg miatta tőle a termék, mintha semmi sem lenne a gépeden...
-
HZoli87
veterán
Hát a supportjuk nem a legerősebb, az biztos (félév alatt nem javították azt a hibát, amit jelentettem nekik). Majd figyeljétek meg az új verziókat, nulla fejlesztést fognak tartalmazni, GUI-n egy kicsit módosítanak, tovább butítják majd (pár hasznos beállítást kivesznek belőle ...) és ennyi. Le is van tudva erre az évre az új verzió.
-
dbius
veterán
-
Bigyo13
őstag
Hát azt már próbáltam kerestem és nem ott menti le
a Registryben nem tárol infót.. sajnos
De valahova lementi, mert ha letörlöm a Nortont a beállítások megtartásával és aztán vissza telepítem, akkor ugyanazok a beállításaim mint törlés előtt... meg is kérdezi, hogy mentem e törlés előtt a beállításokat..
De ez hihetetlen, hogy nem lehet megtalálni MIBE menti a beállításokat.. állítólag oda ahova a karantén infókat, de windows xp-be azt sem találom hol van Norton törlés után..
WIN 7-nél tudom hova menti, de az nekem nem segítség...
-
Bigyo13
őstag
válasz
Zotya84
üzenetére
Köszi

könnyebben is letesztelhető, ha tudnám melyik fájlt kell..

elég egy beállítást módosítni a Nortonban és ha kicserélném az a fájlt, amit nem tudok, hogy melyik és vissza áll az eredeti beállításra, akkor az a fájl menti a beállításokat!
Nem kell ehhez törölni sem a nortont és imgae fájl sem..

-
Zotya84
őstag
válasz
Bigyo13
üzenetére
Nem, én nem jártam erre a két írásod közötti időben...

A kérdés viszont továbbra is jó, bár szerintem valahol a ProgramData\Symantec-en belül egy fileba teszi el, igaz csak ötletelek.
Kipróbálni meg macera lenne: Egy frissen eltávolított norton után gyorsan imagelni, és valamit törölni, megnézni, hogy az-e, amit keresünk, ha nem, akkor image vissza, és más úton keresni. Kis mázlival elsőre megtalálja az ember, pech esetén viszont jó sokáig lehet vele szarakodni.
#2022 PapauZ: Valaminek csak kell lennie, hisz valahonnan tudja, ha kérem, hogy a beállításokat mentse el, mert újra akarom telepíteni a norton terméket. Bár könnyen exportálható-importálható verzióról nekem sincs tudomásom.
-
Bigyo13
őstag
válasz
Zotya84
üzenetére
Látod.. egyből írtaok ketten

És ugyanarra a gépre akarom visszaállítani a beállításokat, ami nálam egyedi és kb10 külön feladat minden új telepítésnél..
Azt gondoltam, hogy valaki tudja, hogy a Regeditben vagy melyik fájlban menti a beállításokat, amit ha kimentek és új telepítésnél viszarakom, akkor nem kell állandóan a beállításokat újból megcsinálni..
Ennyi lett volna!

-
Bigyo13
őstag
Nahát senki nem tudja ...

-
Bigyo13
őstag
Esetleg valaki tudja, hogy a NIS 2014 beállításait, hogy lehet elmenteni egy fájlban?
Vagy a Nortonon belül melyik fájlba menti a beállításikat?
Azért Pl. , hogy a legközelebbi új gépre történő telepítésnél csak egy fájból megnyitom a lementett beállításokat és nem kell újból mindent egyesével a Nortonba beállítgatni...
Köszönöm

-
törölt tag
Chrome 33 és a bővítmények. Szerencsére a Symantec cuccait illetve a Logitech féléket sem blokkolta.
-
Dumi86
senior tag
Üdv. NAV 2013 kódja vajon müködik a 2014el is ?
Láttam egy igen jó(akciós) árat,ezért kérdezem. Köszi. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
razorka777
üzenetére
Üdv!
Igen de a NIS az fizetős védelem .Amit kaptál az alaplaphoz az csak egy hosszabb próbaidőt biztosít a termék kipróbálására .
-
razorka777
veterán
Üdv.
Az új alaplaphoz kaptam norton security vírusirtót.Érdemes lecserélnem az MSE-t rá?
Köszi. -
vezse
tag
Sziasztok!
Norton Internet Security 1PC 1YEAR Multilanguage - 8.99€ [link]
Érdemes keresőben is megnézni, mert több verzió van fent.
-
PapauZ
aktív tag
válasz
Joker88
üzenetére
Ha nem akarod letölteni és manuálisan telepíteni a 21.1.1.x-et, akkor teljesen jó.
Igazából olyan frissítés, ami létszükséglet lenne, az nincs benne. Ha olyan lenne, LiveUpdate-re került volna az új változat...@Lauda: A router beállításai között ki van nyitva az adott port?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Programozás topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Még nem találtam rá a megfelelő termékre . Az én prezentációm nem a ti "agyatoknak" készült hanem osztálytársaimnak akik azt se tudják ,hogy mi az a Norton .Majd ha nagyobb kaliberű ,minőségibb írással tudok előállni majd cikk formájában elolvashatjátok de még arra várni kell ,mivel nincs meg az áldozat
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)