- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
Köszönöm szépen az eddigi segítséged.
Holnap tudom csak megnézni, mert nem otthon vagyok és nincs nálam az adatkábelom.
De mindenkép jelzek hogy sikerült e.
Még 1 kérdésem lenne, láttam hogy a manuális beállításnál van olyan is hogy felhasználónév,jelszó és alatta mégvalami.
Oda nem kell írni semmit? -
karakpecze21
senior tag
Igen.
Így csinálom de nem jó.
A sonyericsonnál van egy olyan lehetőség is hogy sonyericson suitban a szolgáltatón belül meg tudom adni hogy milyen csomagban vagyok, ott is ha sima vodafonra megyek akkor nem megy, de ha arra megyek hogy vodafone hu vitamax akkor jó.
Na de a nokiánál ilyen nincs ott csak annyit tudok hogy kiválasztom hogy vodafon azt annyi. -
karakpecze21
senior tag
Heló!
Lenne egy problémám amiben szeretném a segítségeteket kérni.
Mobil telefonon keresztül szeretnék számítógépen netezni.
Vodafone kártyámra rátöltöttem pénzt és így tudok netezni.
A bajom annyi hogy a nokia 6500 slide telómmal nem tudom ezt megcsinálni, maga a telón tudok netezni, de ha rádugom a telót a gépemre akkor nem tudok csatlakozni(látja a telefont modemként,de kíírja hogy fizessen elő csomag alapú nemtommire).ez azért érdekes mert haverom telójával (sonyericson k800i) simán ment a dolog.
Rádugtam a telót sonyericson suittal simán csatlakozott és működött.
Mit csinálok rosszul a Noka telóval vajon?Segítségetek előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest