Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PEPE85
senior tag
Igen, azért elég sok jó tulajdonsága van a telcsinek a TV nézésen kívül ahogy azt írtam.

Nokia mintaboltos ismerősöm van, ezért, ha náluk lehet kapni, akkor egyből ki tudom próbálni, hogy tudja-e kezelni a 3 ingyenes adást vagy sem, ezért annyira nem égetően fontos, de köszönöm az információt, remélem menni fog.
A kikapcsolással kapcsolatban teljesen igazad van, de egy barátom egy éve nézi otthon ezt a három adót, eleinte voltak kisebb fennakadások, de az utóbbi fél évben szinte tökéletesen megy neki. Gyönyörű a kép, az elektronikus programkalauz és superteletext is frankón működik. Nem fizetett elő a kábeltv-re és így nézheti az mtv1, mtv2, duna tv-t digitálisan, az rtl klub, tv2-t és ha jól emlékszem fix tv-t is a régi rendszeren teljesen ingyen.
Egy kérdésem maradt megválaszolatlanul: Tegyük fel nem kisérleti jelleggel megy ez a digitális műsorszórás dolog, akkor hogyan tudom én a telefonom nézni a fizetős csatornákat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest