- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Ledekkel azért vigyázni, mert egy nem kellően jó pákával leégeted a rézfóliát a nyákról. Én spec forrasztani még nem állok neki, pedig 2 garnitúra jégkék, és narancssárga LEDem van itthon, mert nincs már mivel le, illetve felforrasztani őket. Egy jobb páka árából meg inkább veszek egy CPU, ill VGA hűtőt, mert terhelve ebben a melegben az asztaliban a proci 76°C-ra melegszik, a GPU pedig 68-ra.
Re:700 Joci, meg is ilyedtem, hogy mit keres egy DCT-3 tuning c. topic a kedvenceim közt, de közben rájöttem.
Ami érdekelne, hogy melyik lenne szabványosabb. Hagyni az 5510-es nyelvelnevezéseit az eredeti állapotában, és a sriptekben úgy átírni, hogy passzoljon, vagy már eleve úgy írni a firmet, hogy a 3310-zel megyegyező elnevezéseket használja? Én személyszerint a scripteket írkáltam eddig át, és tettem bele a magyar szavakat, de minden egyes új script hozzáadásánál az összes függő scriptet át kell nézni, és írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Vivo X200 Ultra Photography Kit (új)
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Eladó új Logitech Combo Touch billenyűzetes tok. iPad Pro 11" 1-2-3-4Gen, iPad Air 4-5Gen, Air 11"M2
- Anker SOLIX C300X - 288Wh - Garancia 2 év - Kiváló állapot
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs