- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Ledekkel azért vigyázni, mert egy nem kellően jó pákával leégeted a rézfóliát a nyákról. Én spec forrasztani még nem állok neki, pedig 2 garnitúra jégkék, és narancssárga LEDem van itthon, mert nincs már mivel le, illetve felforrasztani őket. Egy jobb páka árából meg inkább veszek egy CPU, ill VGA hűtőt, mert terhelve ebben a melegben az asztaliban a proci 76°C-ra melegszik, a GPU pedig 68-ra.
Re:700 Joci, meg is ilyedtem, hogy mit keres egy DCT-3 tuning c. topic a kedvenceim közt, de közben rájöttem.
Ami érdekelne, hogy melyik lenne szabványosabb. Hagyni az 5510-es nyelvelnevezéseit az eredeti állapotában, és a sriptekben úgy átírni, hogy passzoljon, vagy már eleve úgy írni a firmet, hogy a 3310-zel megyegyező elnevezéseket használja? Én személyszerint a scripteket írkáltam eddig át, és tettem bele a magyar szavakat, de minden egyes új script hozzáadásánál az összes függő scriptet át kell nézni, és írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mondd, hogy csíííz: Fatal Frame II: Crimson Butterfly Remake teszt
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kuponkunyeráló
- Tavaszi hardvernyitány
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- iPhone topik
- Zyxel NAS326
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest