- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Ledekkel azért vigyázni, mert egy nem kellően jó pákával leégeted a rézfóliát a nyákról. Én spec forrasztani még nem állok neki, pedig 2 garnitúra jégkék, és narancssárga LEDem van itthon, mert nincs már mivel le, illetve felforrasztani őket. Egy jobb páka árából meg inkább veszek egy CPU, ill VGA hűtőt, mert terhelve ebben a melegben az asztaliban a proci 76°C-ra melegszik, a GPU pedig 68-ra.
Re:700 Joci, meg is ilyedtem, hogy mit keres egy DCT-3 tuning c. topic a kedvenceim közt, de közben rájöttem.
Ami érdekelne, hogy melyik lenne szabványosabb. Hagyni az 5510-es nyelvelnevezéseit az eredeti állapotában, és a sriptekben úgy átírni, hogy passzoljon, vagy már eleve úgy írni a firmet, hogy a 3310-zel megyegyező elnevezéseket használja? Én személyszerint a scripteket írkáltam eddig át, és tettem bele a magyar szavakat, de minden egyes új script hozzáadásánál az összes függő scriptet át kell nézni, és írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Z Fold 5 - Spigen Thin Fit Pro áttetsző tok és fólia
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Benlera Smart Tag Schlüsselfinder im 4er-Pack iOS rendszerhez
- Joby GripTight Micro Stand állvány
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest