Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
sztem az átlagjúzerek ha BL-5C-t látnak akkor beirják a számsort, nem nézve semmi egyéb feliratot.
Csak mi, fórumosok vagyunk ilyen szőrszálhasogató népségDe nincs ezzel semmi baj. Nokia hivhatta volna simán Matsushitának a céget, és nem vezet félre senkit, vagy kikockázhatta volna a felesleges feliratokat a scannelt akkuról.
-
Coyote2000
őstag
értem a logikádat, de ha meghatározó lenne a Made in Japan, akkor azt is kiemelték volna
Egyébként a notimban levő akkut visszahivta a Dell, ami úgy zajlott, hogy kitöltöttem egy online űrlapot, majd pár óra múlva telefonon visszahivtak, hogy igazoljam vissza, hogy kérem-e a cserét. Kértem, igy másnap jött egy futár, hozott egy új akkut, odaadtam neki a régit, és aláirtam pár papirt. Ennyi volt az egész, jól szervezett akció, és nem okoz különösebb kellemetlenséget senkinek szerintem... De ha nem cserélitek vissza az akkukat, akkor is kicsi az esély hogy pont elrobbanik... Persze ne bizzátok a véletlenre. -
Coyote2000
őstag
ide is leirom:
Matsushita Battery Industrial Co. Ltd. of Japan
Ez a cég neve. Attól, hogy Japánban alapitották, gyárthat akár Koreában is.
A Nokia szövege egyértelmű, semmi nem utal a gyártás helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Raspberry Pi
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest