- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Az első részt kéne megcsinálni először
De amúgy még mindig van benne sok lehetőség. Kapna 1 minimális értelmet, vagyis sztorit.
A fejlesztése rendszer és a bolygók még úgy ahogy működtek is, jó pár órára lekötött, de miután x bolygó után mindent láttál már. volt egy rohadt nagy facepalm érzés az embernek hogy ezzel hogy lehetett ennyi időt elbaszniDe még is sikerült.
Volt benne egy hihetetlenül jó relaxációs érzés. Gondolkozni nem kellett, csak mentél előre, kiírta hogy 1 perc mire odaérsz pont megnéztem a telómat, 1-2 üzenet váltás, majd már a bolygón el lehetett azért császkálni.
Teljesen más játék de:
A Diablo 3-hoz tudnám legjobban hasonlítani, Ahogy elején szintezel, kipróbálod a dolgokat, monoton csak mész előre és hentelsz, de ha egy idő után ugyan az akkor azért abba bele lehet unni.
D3 online kontent azért teszi a dolgát hogy végtelen idő se legyen elég. Ami MNS-nél nagyon nincs. -
_drk
addikt
Piros napos rendszerben egy hold-al rendelkező bolygón találtam 1 -et én is. Gondolkoztam nem-e kéne minden monolithot aktíválni mondjuk vagy ilyesmi, de inkább nem szenvedtem vele
De mikor aktiválsz egyet és nem az amelyik 1 szót ad! Hanem ami fejlesztést, vagy ajándékot ad, akkor 1 fényes valamit lő ki az egekbe. nem-e az van hogy így kell szépen lassan aktiválni mindet? vagy az az csak hogy kaptunk attól vmit? Örök rejtély? Az a baj hogy ha így kellene akkor is túl bonyolult és időigényes.Amit észre vettem hogy mintha a piros napos rendszerbe vagy csak úgy általánosságban jobban kinéző monolithokkal találkoztam. Az egyiknek a tetején ugye azok a furcsa körök,forogtak, az nagyon jól nézett ki.
Megfordított a hegyén álló piramis, vagy gúla.De ha elhagyom a rendszer akkor vissza lehet találni? Egyszer próbáltam 10 perc keresés után meguntam!
-
_drk
addikt
3rd level or above. Akkor egyből kell a 3. szint gondolom.
Amúgy pénz csinálásra: találtam egy kopár bolygót de tele van Vortex cube-al. De így egymás mellett 5-6. Gyorsan fel is vettem sokat majd szaladtam majd megint felvettem 1 kupacot. Kb 10 perc alatt lett vagy 700k +
Tényleg a kombót ismeritek? Szaladsz, ütés és gyorsan jetpack, kap egy jó nagy boostot. Így elég könnyen el lehet szaladni ha nagyon betámadnak.
-
_drk
addikt
Hogy lehet 3-as szintű védelmem? Azt kéri a Gek az anomaly-ában. Valamiből 3 fajta védelem kell? Mondjuk toxic?
-
_drk
addikt
válasz
Brett001 #1374 üzenetére
Ezek a sima monolithok! Annyi hogy most csak 1 szöt adnak vagy vmi fejlesztést.
Engem most az idegesített fel hogy Iridiumot nem találok már 3 rendszer 8. bolygón
A kék Chrynosie-től nem is beszélve... Egy bolygón találtam eddig normális mennyiséget, az elég volt 2 multi tool fejlesztésére most már van egy 19 slotos esélytelen vagyok szerezni. Iridium az tuti lesz de ez...Amúgy meg bárki bármit mond szép ez a játék. 1-2 bolygó ahol van növényzet meg sok világító virág, főleg ha van mellette pár szikla ami vissza veri a fényét. a barlangok is jól néznek ki csak már nem merek lemenni mert nem egyszer eltévedtem a rendszerben
-
_drk
addikt
válasz
lafaty80 #1346 üzenetére
Volt ilyen sejtésem! Én is csak elég sok játék idő és elért dolog után kaptam meg a v1-et.
Most még azt nem tom hogy csak akkor látok majd nagyobb slotos multitool-t ha lecserélem a 15-öst 17-esre és akkor lesz mondjuk 19-es amire lecserélhetem?
Az amúgy nem lehet hogy Ez még csak 1 kiadott BÉTA, majd benne lesz minden idővel?
-
_drk
addikt
Multi-tool hány slotos lehet? Most nekem 15-os van nagyon jó fejlesztésekkel de Max csak 17es ad de inkább 14-15os amikre cserélni lehet. De mire arra is kifejlesztek mindent.
Amúgy én beleoltem már vagy 40 órát biztos. Most van hogy kezdem unni mert új fejlesztéseket nem szerzek, ha igen olyan kell hozza
ami ritka vagy még nem is találkoztam vele.
22 slotos a hajóm na innen ugrás szerűen megnőttek az árak. Ami kicsit logikus mert csak többet tudok elhozni.
Ami idegesít az exosuit fejlesztések
Van 1-2 alap! De ami igazán jó lenne bizonyos szituációkban nehéz kifejleszteni pl gravity ball ami ha nincs a bolygón nem fejleszted ki!Akarok még egy upgrade-et mindenből aztán csak felfedezni! De sztem el se jutok odáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Formula-1
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest