- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
Ahogy irod
Tehat pl.
(150+3)+(150+3)=150+4
(150+3)+(150+4)=150+4
vagy akar (150+3)+(150+15)=150+4Ha jol emlekszem Forge-oni tudsz de sztem +2-esnel magasabbat nem nagyon.
Ugy tudod csokkenteni sztem a ktg-eket ,hogy kifarmolsz egy neked tetszo 150+-os itemet es azt Tempereled.
Ha ragaszkodsz egy itemhez akkor marad a Soulmatch-eles de ha elersz a Way of the Demon szinthez akkor ott oriasit ugranak majd a koltsegek mint ahogy minden nehezsegi szint valtasnal.En egyebkent nem Soulmatcheltem fel szinte semmit csak amikor mar a Tokai regioban jartam mivel ott mar magasabb szintut tudsz mindig forge-olni mint ami esik es raadasul abban a regioban mar az adott nehezsegi fok maxjat tudod Forge-olni. Na ott Forge-oltam az alapszintet majd azzal felhuztam Soulmatchel a gearemet utanna a +-okat huzogattam felfele mindig ahogy jottek.
Az utolso fokozatnal 700 millio Gold-ot Soulmatcheltem el mert bfsz voltam.lol
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest