- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az elmúlt 30 évben nem volt DLSS, se dedikált Tensor magok rá. A jelenlegi Switch elvileg 900p-ben 20-30 FPS-el rendereli a 2 nagy Zeldát. Nem értem miért gondoljuk, hogy a 8 évvel későbbi 3-4x erősebb utód ne lenne képes natív 1080p fix 30 FPS-re, amin majd valamennyit még javíthat a jóval fejlettebb felskálázás dokkolva.
"ha már olyan dolgokat állítasz tényként"
Már megint miért kell ilyen baromságot mondani?
Az egész topic a pletykákról, szivárogtatásokról és spekulációkról szól. Sehol nem mondtam, hogy biztosan úgy lesz bármi amit az eddigi szivárogtatások és a Steam Deck ereje alapján becsültem, spekuláltam. Hol mondtam én ilyet, hogy tuti ez lesz?Simán lehet, hogy még 4K jelet se fog tudni adni, nemhogy a menü vagy a store 4K legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NIOH 3
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Arc Raiders
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az egész topic a pletykákról, szivárogtatásokról és spekulációkról szól. Sehol nem mondtam, hogy biztosan úgy lesz bármi amit az eddigi szivárogtatások és a Steam Deck ereje alapján becsültem, spekuláltam. Hol mondtam én ilyet, hogy tuti ez lesz?
Sirandrish