- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz
xAttilax #60101 üzenetére
az nem kamu visszaküldés, kipróbálod és abból vonod le a következtetéseket...ez a fogyasztókért létezik.
most vettem decemberben egy PS Portalt, kipróbáltam milyen vele a cloud gaming,nem jött be a latency miatt és visszaküldtem. elōtte monitorral voltam így, kipróbáltam egy Odyssey-t,gyengének tūnt az anyaghasználata visszaküldtem,vettem másikat.
Alzanal appból ez gyerekjáték,kiküldik érte a futárt is -
Szabi®
addikt
válasz
xAttilax #54856 üzenetére
Statisztikai oldalról ha vetted volna a fáradtságot, akkor megnézhetted volna, a ps1 eladott címeit, és akkor rájöhettél volna, hogy nem mozartot hallgatni vettek ps1-et, hanem játszani, csak a gran turismoból 10 millió ment el, a nintendo 64 konzolból meg 30 millió, akkor nem a címek miatt vették a Ps-t ? Ezt írtam már két hsz-el feljebb is, de a szövegértelmezés nem megy. "Haver" . . .
-
Szabi®
addikt
válasz
xAttilax #54852 üzenetére
Hát nem tudom . . . Akkor te az Amiga CD 32-ről nem hallottál ezek szerint, az mind a Sony, és a Nintendo előtt is már (93'-ban) cd-vel rendelkezett, és játszott is le zenei cd-ket, mégis megbukott. Az akkori időkben én nem emlékszem olyanra hogy valaki is azt mondta volna, azért vált psx-re n64-ról, mert az már cd-s. De a teóriád bukott, mert 93-ban már volt cd lejátszós konzol, és nem vették.
A címekre viszont emlékszem, amit mindenki éljenezve emlegetett a Sony oldaláról, én is ez miatt váltottam, nem érdekelt az hogy egy cd 700mb egy n64 kazetta meg csak ennyi-meg annyi. Te azért látod ezt furán, mert azokban az időkben azt élveztük ami volt, és semmi mögöttes csízión nem kattogtunk, és nem méregettük a konzolok erejét sem, az akkori szaklapok sem, leírták mi van gameboyra, ps-re, meg n64-re és pont. Azok még azok az idők voltak, amikor csak szimplán örültünk és élveztük ami volt. Rendszerváltás után már nagy csoda volt egy háztartásban egy SNes is. De oké, ha te ennyire specifikusan nézted már akkoriban ezt, hát megértem, én nem, és a környezetem sem. Nálunk a címek döntöttek, ha sony is kazettával lett volna, egy Tekken, Syphoon Filter, vagy Tenchu miatt akkor is váltok . . . -
Szabi®
addikt
válasz
xAttilax #54843 üzenetére
Sztem a címek határozzák meg egy konzol sikerességét, nem maga az adathordozó, pont rossz példát hozol, mert a Switch tarolt a sikerességével, mégis egy cartridge rendszert használ még 2023-ban is. Egyébként a Nintendo 64-nél is azt rótták fel, hogy míg a Ps1 "divatosabb" populárisabb vagy keletiesebb játékokat sorakoztatott fel, addig a Nintendo 64 már kissé "uncsi" volt. A Sony gépének a játékpalettája volt a sikeres, a Tekkenek, Syphoon Filterek, Tenchuk, Dino Crisis-ek stb. stb nem az, hogy cd-vel működik.
-
Szabi®
addikt
válasz
xAttilax #52968 üzenetére
A gameboyos vonalat kár idecitálni, az még egy külön szekció volt akkoriban, egy nagyon erős szekció. És a Gamecube is egy erős gép volt, erősebb volt mint a Ps2, és majdnme olyan erős volt, mint a Wii.
A GBA a snes grafikát hivatott életrehívni cipelhetőformában 2 ceruzaelemmel. 32bite cpuval, de arra akkoriban nem tűntek rossznak a külsős játékok portjai, Tekken/Mortal, Medal of honro/Turok stb. stb. A Switchnél most jelenkorban jobban rezeg a léc . . .
De majd csak elengedik most már, és egy olyan hardveres géppel rukkolnak elő, ami jobban belecsipeget a konkurens gépek játékaiba. -
válasz
xAttilax #52968 üzenetére
Épp ezt írtam
Nem egy olyan játék van Switchre ami tudja a PS4 grafikát
Gondoltam, hogy nem lesz szép, de hogy épphogycsak szebb a 11-nél ami egy pixelhalmaz volt azért az durva
Amúgy a felsorolásodból a GameBoy Advance egy kakukktojás mert annak nemnagyon volt ellenfele
A 3DS-t meg kár ide sorolni mert az csak kézikonzol volt és a Vita csak 2-3 évig volt ellenfele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Steam Deck
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest