- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
hat nemtom nekem egy tnt2-m van mar jo ket eve es mindig az aktualisan legujabb detonatort (mar amennyire kovetem a megjeleneseket) hasznalom hozza, de soha instabilitasi gondom meg nem akadt
mas: az, hogy az fx5200 es a gef2 ugyanannyi fps-t er el, tobbek kozott annak is koszonheto, hogy mig a ezlobbi 9es, az utobbi csak 7-es directx-et tamogat, s ennek megfeleloen mas es mas latszik a ket kartyat hasznalva a jatekban (mint az egynel is volt) -
Raider79
csendes tag
A haverodnak csak azt tudom ajánlani,hogy a gf2-es karira rakja rá a 29.42-es detot,mert azok a karik,ill a gf4-es sorozat is azt díjazta a lejobban.Ez saját tapasztalat.A markokat nem szereti,de viszont minden játék szebben fut ezzel a driverrel,és azokkal a karikkal.Az 5200-esdre nem tudok mint mondani,csak annyit hogy probálgasd cserélgetni a drivereket mindaddig amíg nem találsz olyat amit a karid szeret.
asusp4c800-e deluxe,3ghzprescott@3.7ghz,asusv9950@5950ultra,dual400mhzkingston@480mhz -
Raider79
csendes tag
Érdekes dolog ez.Én elég lelkes nv párti vagyok,és az én vasamban is egy fx dolgozik.asusv9950@5950ultra.Jelenleg az nfsu2-vel játszom és nem vettem észre semmi problémát.Igaz nem is teszteltem másik karival.De a barátom 9800proját láttam dolgozni vele,és igysem vettem észre különbséget.Probáljátok ki a 61.77 driverrel.Szerintem az lesz a gond.Ha nem akkor nemtudom.A kari tutira jó?
-
klepto
addikt
Hiába eddig is köztudott volt az FX 5200 antiminősége, de hogy ennyire vacak, azt nem hittem volna.
Grafika normalizáló pecsről nem, de egyéb megoldást tudok javasolni
A kari gépből kivesz, a sarka lágyan megfog, lendít, elengedi, és nézi, hogy repülHa visszajön, az gáz
Egyébként érdemes lecserélni bármire, amit a bukszád még megenged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelszókezelők
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest