- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
Psytróger #7180 üzenetére
nagyon vegyes a kép Geno-ról. Olvastam róla nagyon lesújtó cikket és magasztalót is. Emberileg szerintem mindent elmond róla a draft körüli hisztije, és ahogy az első győzelem után viselkedett (egy ostoba védő miatt kapott 15 yard vitte őket FG távolságba, de úgy ünnepeltette magát, mintha ő nyerte volna meg a meccset).
Az 1 jó meccsének az utolsót tekintem, a másik game winning driveja a fenti. 11 eladott labda sok. Minden irányítónak van felpattanó INTje, de azon felül is van neki 8-9 labdavesztés, köztük sok ostoba fumble.
Persze rookie, de látszik rajta, hogy nem első körös, nincs még kész.
Nagy kérdés, mi lesz vele. Ha kap egy új edzőt, mennyire fog az hinni benne? Ha marad Rex, mennyire jó az neki?
szerintem jelenleg legfeljebb közepes teljesítményt nyújtott, igaz, többet nem is vártam tőle. Kiváncsian várom a folytatást.
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest