- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
Blacek
tag
válasz
FlasH-BacK #16 üzenetére
Sajna nem a bios volt a gond, akkor már csak a ram marad, de azt már nehéz lenne javítani.
-
FlasH-BacK
senior tag
Ezt linkeltem én is feljebb! Tuti jó lesz bele, ha mégsem, akkor sincs nagyobb gond...
-
Petike168
aktív tag
válasz
AMDpower/ #14 üzenetére
Bővebben: link
Itt a bios! Szerintem ez való a tiedéhez!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Bővebben: link
Ezen az oldalon mondhatni az osszes gyarto ati vgajanak a biosa fentvan!
Csemegezz! -
Blacek
tag
válasz
FlasH-BacK #10 üzenetére
Tuti nem akarom átforasztani, hanem inkább helyrehozni ha lehet, akkor van fent egy powercolor ami hasonló tulajdonságokkal rendelkezik mint az ami nálam van azét megpróbálom beletenni
-
AMDpower/
senior tag
Ha elkuldod a karit megtudom csinalni, a dolog vegulis egyszeru, a karit beteszed egy pci-os vga melle, es bios-t flashelsz a radeonon, miutan minden kesz, pci-os vga-t ki es mar megy is a dolog.., szoval nem egy nagy ordongosseg!.
jah igen ahonnan bios letoltheto.: www.guru3d.com ott van egy kapcsolodo link es ott minden markahoz van fent gyari bios!
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Tuti biztos, hogy jó más kártyának a biosa is. Mivel a 9500-as kártyák csak a ram tipusában különböznek egymástól. Tehát leszedsz egy olyan Biost, ami a hynix 3.6-os ramhoz való (ez is csak azért lényeges, mert a késleltetések ehez a ramhoz vannak optimalizálva), és mindegyik bios ugyanazt irja ki infonak:ati radeon 9500 series! Úgyhogy nyugodtan beletehetsz egy powercolor vagy sapphire, vagy c3d biost is
! Ha nem megy úgy se, akkor az nem a bios miatt van. Egyébként ahoz, hogy 9700 biost rakhass bele, át kell forrasztani egy elkót a gpu nyákján.
-
Speed
addikt
Na akkor ezt nézd meg!!
Bővebben: link -
Speed
addikt
Vannak ojan emberkék akik bios írással foglalkoznak!!!
-
Blacek
tag
válasz
FlasH-BacK #2 üzenetére
Köszi, de a flaselés talán menni fog, ha egyáltalán az a baja a karinak
De itt sajna POWERMAGIC karihoz nincs bios, másé meg szerintem nem lesz jó.
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
Minden bizonnyal erre van szükséged: Bővebben: link De sztem a téma befért volna a radeonos topikba, vagy 9500-as topikba vagy ilyesmi helyre
. De mindegy. Bios flesseléshez meg atiflash vagy flashtool, ha ez kérdéses lett volna.
-
Blacek
tag
Előre is, tudom, hogy a topikot nem ide kelett volna nyítni, de ide jár a legtöbb ForumTag, és így a legnagyobb a valószínűsége, hogy valaki tud segíteni.
Addott egy powermagic 9500 nonpro kártya amibe kellene egy eredeti ugyanilyen bios, mert szerintem az erdeteti frisíteni akarták 9700-á, és nem mentették le elötte a régit.
Akinek van ilyen kártyája lementhetne nekem egy bios-t, és mailban a boncz@zalalovo.hu címre elküldhetné.
Ha esetleg tud valaki a neten oldalt, ahol bios található ehhez a karihoz az is jó, csak egy linket kérnék, és én letöltöm.
Kersni énis próbáltam, de 2h-s keresésnek nem volt semmi eredménye.
A ramokon ez a felirat van:
HY5U283222
F-36 234A
Ezek szerint szerintem Hynix 3,6 Nanos ramokkal van szerelve a kari.
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Path of Exile 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest