- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
toxicjew #126 üzenetére
Béta óta beletoltam "egy pár évet" a WoW-ba és nagyon szerettem, de 6 év után elváltak útjaink. Egyrészt azt ne felejtsük el, hogy a WoW indulás óta havidíjas! Éppen ezért ott muszáj volt sokkal nagyobb területtel és több tartalommal indítani. Egyébként az ottani küldetések se voltak változatosabbak. Ölj meg x disznót/pókot/... és szedj össze belőlük y alkatrészt. Na ezekből rogyásig volt/van a játék mind mai napig. Másrészt a WoW grafikája a fasorban sincs a NW-höz képest, ezért közel sem volt akkora kihívás az optimalizálás. Induláskor egy kenyérpirítón is elfutkosott, amit azóta több fázisban fejlesztettek és ezzel arányosan nőtt is a gépigénye.
-
Hexarius
kezdő
válasz
toxicjew #124 üzenetére
De mitől kevesebb mint más mmo? Azt értem, hogy mindenki ezt mondja, de akkor konkrét hasonlatot meghallgatnék mert bár jó sok órám van mmo-kba, de nekem nagyon nem tűnt ez kevésnek.Wow meg már régóta egy kabaré amit azzal művelnek sajnos. Ahhoz inkább már ne hasonlítsunk semmit. Bár most is játszanak sokan vele. Azt meg én nem értem miért. Szóval akkor kölcsönös ez a dolog. Kinek a pap kinek a papné?! Bár lehet tényleg a közösséget elszipkázó új mmo miatt "dühösek" sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DJI Osmo Pocket 3
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest