Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
2026 március
Vettem:
- Hector: Badge of Carnage (Steam) -1
- Mana Spark (Steam) 0
- Splinter Cell: Pandora Tomorrow (Steam) 0
⁃ The Division 2 (Steam) 0
Végigjátszottam:
- GTA Vice City (PS5) 0Márciusban nem sok időm volt játszani, energiám pedig még kevesebb, így amikor éppen tudtam játszani, akkor a komfortizmusba menekültem, és Vice City-ztem. Emellett esténként egy-egy óra Phasmophóbia szokott menni, bár a mai update pont megölte az egészet.
A hónap elején behúztam a Hector című point and click játékot, aminek az első epizódjával még ezer éve játszottam. Megvettem még a Mana Sparkot is, mert ugyan Switchen a backlogom része, de a joyconnal annyira rossz irányítani, hogy inkább a Steames verziót próbálom majd meg végigjátszani.
Végezetül gyűjteménybe került a Pandora Tomorrow, valamint a The Division 2, ez utóbbi, mint potenciális multiplayer játék. Meglátjuk, hogy ténylegesen sor fog-e kerülni rá.Idei összesített: +3
6 év összesített: - 85 -
Wlac
Ármester
2026 február
Vettem:
-
Végigjátszottam:
- Arc Raiders (PS5) +1A hónap elején haverommal befejeztük az Arc Raiderst, majd új játékot kerestünk. Végül a Phasmophobia lett a nyertes, amibe PC-n már 170+ órát beletettem anno, de most konzolon is becsúszott 22 a hónapban. Külön jó, hogy teljes crossplay van, és támogatja a Steam Decket is, úgyhogy szinte mindig négyen tudjuk nyomni. A játék továbbra is egy bugos mess, de így szeretjük. Emellé üres időkben a Battlefield 6 új szezonjával játszottam, bár így, hogy a coop társam kiesett, inkább csak a heti küldetéseket tudtam le gyorsan.
Single player játékokból folyamatban van a God of War: Ragnarök, amivel lassan haladok, mert akkor szeretek elé ülni, ha nem vagyok sem fáradt, és több időm van is egy menetre, ami ritkán jön össze, de nem sietek.
Ezek mellett Steam Decken pörög a Max Payne, valamint mentem pár kört az NFS: Underground 2-vel. Nosztalgiának jó, de még az sem kizárt, hogy végig fogom játszani.Idei összesített: +4
6 év összesített: - 84
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db TP-Link Deco M4R Mesh Wi-Fi
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest