Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Microsoft Rewards
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jórég volt aktív a fórum

ha letöltöm és felrakom a legujjabb pecset, frissítést akkor a mentéseken kívül a magyarítás is megmarad? vagy ujra felkellene rakni a magyarítást? help, mert nemakarom addig piszkálni a dolgokat. -
a kampányt viszed? és ott irja ki a hibát? mert ha igen akkkor ez elég érdekes. ha tudod vedd le a magyarítást és probálkozz meg ezzel: [link] igaz h ez az 1.66 os patch, de én ezzel nyomtam és nemvolt semmi hibaüzim, annyi volt csak a szépséghibája h egykét, de tényleg csak néhány tárgynak a története nemvolt leirva,, h a 67-es mivel jobb azt nemtudom, lehet h ezeket is kijavították, vagy nemtudom de én a 66-ost használom.
-
válasz
Slayer Valor
üzenetére
Probáltad már ugy hogy a nwn-on jobb klikk és folyamatra ugrás??
-
Én egy kardot raktam a földre és nelem ottmaradt. Szerintem neked is ott fog maradni!De ha másik fejezetbe mész át, tehát már semmiképeen nem tudsz oda visszamenni akkor az elvész.
Én igy szabadultam meg meg a felesleges tárgyaimtól. De a késöbbi pályák alkalmával tudsz majd venni különféle mágikus tároló zsákokat! Ezek súlycsökkentö szerepüknek köszönhetően igen előnyös!
[Szerkesztve] -
Szerintem egy szint szívást kaptál és ezért vagy csökentett erőben. Probáld meg azt h elmény vagy elteleportálsz a Try templomáéba és ott Arbiter gyógyítson meg. Elvileg ez kell h segítsen. Vagy nézd meg a karakterlapodon h van-e v.mi különös. Szerintem szint szívásod van. Vagy lehet h mágikus tárgy...
-
válasz
SubBassman
üzenetére
ha megyek könyvtárba akkor letöltöm aztán majd végigviszem, egyenlöre a kampánnyal szenvedek. már szerintem a vége felé.
-
Én harcossal megyek és a negyediil szinten vagyok. Egyszer már elég jól végigvittem. vagy a feléig. Csak aztán a magyarosításnak vége volt ugyhogy nemtudtam h mi a sztori ugyhogy befejeztem. Az volt a hibám h a mentéseket nem raktam külön el.:8 kár
-
nah, ujra elkezdem végigvinni. megvan v.kinek a teljes magyarírás? és ha igen akkor milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- ÚJ Corsair HS65 Wireless Fehér Bolti ár:47k INGYEN FOXPOST
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest