- iOS alkalmazások
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kint az Assetto Corsa! steam korai elérés..
-
fLeSs
nagyúr
up

-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Köszönöm!

-
Dragbajnok
tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
-
Gabesz1019
senior tag
Van olyan alap skin amit photoshoppba tudok szerkesztgetni?
500 Abarthoz érdekelne. -
Niczo
senior tag
-
neilszab
őstag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Nézd bármi lehet: VGA Driver, VGA beállítás, DirectX frissítés, Windows blama... nem hiszen hogy önmagával a játékkal lenne a gond, hanem vmivel nem klappol össze a gépeden.. Viszont ebben így távolról nehéz segíteni. Haladj lépésről lépésre, és zárd ki a dolgokat. Esetleg tedd fel egy másik winfosra... vagy másik gépre... sorry, de jobbat nem tudok.
-
neilszab
őstag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Próbáld más grafikai beállításokkal. Esetleg egy újratelepítés.
Egyébként, szerda este futam a demó tartalommal!
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Megpróbáltam, de sajnos ugyan az.

-
Dragbajnok
tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Szia!
Próbáld meg a mappájából indítani és ne az ikonról.Nálam ez segített. -
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Letöltöttem a demo-t. Elindítom rámegyek az offline testre kiválasztom az autót és a pályát majd elkezd tölteni a program. Amikor betöltött a következő kép fogad: [link]
Felhők a háttérben a kép pedig "villódzik".
(Bocs a képminőségért, mobillal csináltam, prtscreen csak egy feketeséget adott ki.)Szerintetek ez mitől van?
-
neilszab
őstag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Indul a GTR-Masters.hu szervezésében a netKar Pro Bajnokság!
A futamok lebonyolítása a megszokott magas színvonalon fog zajlani, a pályán mindenkitől elvárjuk a sportszerű viselkedést, lesz prekvalifikáció és 24H-ban elérhető szerver, a versenyekre előzetes nevezés lesz szükséges, viszont a részvétel teljesen nyílt lesz, szívesen látunk minden érdeklődőt!
Első körben a futamok napját szeretnénk eldönteni, ezért aki szeretne indulni a versenyeken, az látogasson el ide és szavazzon, hogy mely napokon legyenek az nK futamok!
További részletekért figyeljétek ezt a topikot:
GTR-Masters: netKar Pro Bajnokság -
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Van aki játszik vele? Én most készülök megvenni. Ferrari Virtual Academy nagyon bejön, de jó lenne nyomni versenyeket is. Esetleg tudtok oldalakat ahonnan lehet leszedni hozzá, modokat, autókat, pályákat?
-
Dragbajnok
tag
Sziasztok!
Kipróbáltam az új 1.3 beta verziót és nagyon állat.Az Osella nagyon bejön + a vintage is.
-
csige791
tag
I. Magyar Demó Bajnokság
A elő-kvalifikációval (Prequal) megkezdődött az I. Magyar Bajnokság, melynek első fordulóját Vasárnap este tartjuk. Még senki nem maradt le semmiről, aki esetleg indulni szeretne de még nem adta le a nevezését, az kérjük tegye meg, ugyanis e-nélkül nem tud rész venni a futamokon, jelszó hiánya miatt.
netkar.hu
-
törölt tag
én meg öreg lettem

Egyszerűen meglassultam....mivel már nem zúzok nap mint nap,...inkább csak hetente egyszer, így észreveszem hogy biztonságosan megyek, nem pedig 'ereszd el a hajam' stílusban.
...hiányzik Juan
Vele mindig bármilyen pályán mennék....és ziher hogy nagyokat NetKar-oznánk, hisz a régivel is nyomtuk
-
Debilon
addikt
válasz
üzenetére
hali!

egynlőre teccős, Abarth-al csapatgattam, meg F1600-al, élvezetes nagyon

áá, meló van ezerrel... VSR-ben nevezek simbin bajnokságban, most éppen Clio-ra, de a rohadt meló miatt amikor ráérek, nincs futam, amikor van akkor meg vagy este esek haza, vagy éjjelre megyek

úgyhogy ilyen hobbista vagyok, de tök ciki, hogy nevezek és 10 futamból 3ra tudok menni

-
csige791
tag

II. King of Prato (Demó futam)
Időpont: 2010.09.12 Vasárnap, 19:00 óra
Pálya: Prato Full GP
Autó: Formula Ford 1600cc (F1600)Kvalifikáció: 15 perc
Versenytáv: 2x12 kör.
Rajt: Repülő Rajt (Szabály)Szerver: netKar.hu
Pass: kesjar -
törölt tag
hűha...jó kérdések

...szabin vagyok, nincs asztali gépem most, de ahogy lehet megnézem (hétvége).egyik sem gyakori nálam, ezért nem tudom a választ sajna

A plexivédő tépése még előfordul, de a default beállról lépésenként szoktam eltérni és menteni, ezért csak visszalépek egyet, ha nem vált be. -
kisJack
aktív tag
Sziasztok! Még csak most ismerkedem a játékkal, de egy dolog már biztos; az egyik,-ha nem a legjobb szim amivel valaha csapattam! Nagyon tetszik a fizika. Még csak a demohoz volt szerencsém, na meg a kis fítyóhoz, de mindkettő nagyon el lett találva! rFactorban vagyok benne, majd' napi szinten, ennek ellenére ismerkedés közben nagyon észnél kellett lennem hogy körbetaláljak a pályán. Tetszik!
Viszont lenne két kérdésem, ami most hirtelen eszembe jut: Vissza lehet-e állítani az autó beállításait vhogy defaultra? Illetve fólialetépést át lehet-e tenni kormányra, mert én nem találtam ilyen lehetőséget sehol, de így elég kényelmetlen. A kormány DFGT. Thx előre is! -
törölt tag
kicsi rossz video:
-előre is elnézést
-
törölt tag
ici-pici, de hír:

"
Vasárnap rendezzük az első King of the Track rendezvényünket, mely egyben szerverterhelés teszt is lesz. A KotT lényege, hogy egyetlen versenynapon több futamot is rendezünk, melyekért pontokat kapnak a célba érők, és az összesített győztes lesz az adott pálya "királya".Az első ilyen versenynapot a játék demó verziójával rendezzük, ezért csak az ebben használható pályák közül választhattunk, így esett Prato Short Track-ra a választás, az autó pedig az egyetlen demó módban is használható F1600 lesz.
Tehát összefoglalva:
Dátum: 2010.08.29. Vasárnap
Időpont: 20:00 óra
Autó: F1600
Pálya: Prato Short
Szerver név: netKar.hu
Szerver jelszó: hun
"
van egy ideiglenes oldal a demóval és 3 beállal:
[link] -
törölt tag
jó,..vagy igen jó.
Jótól kérdezed én alaposan bele vagyok zúgva
Nagyon korrekt alatta a fizika, ha bekoszolódik a gumi, az nem csak a texturán látszik, hanem amíg le nem tisztul, addig rosszabb a tapadása annak a keréknek...és ez sincs eltúlozva mint hűha fícsör, mert pár kanyar alatt letisztul.
Egyébként nem igen lehet fogást találni rajta, én most építek hozzá pályát, mert licence persze nincs...hozzá kell tegyem nagyon jók az alap pályái.
Nem vagyok egy formula szimes, szal nekem nagyon hiányzik egy kasztnis verda, de hát ez van
-
proof88
addikt
na most hogy nyílt itt egy topik, megnézem majd én is... már tervezem egy ideje... csak nincs rá időm
rFactorral ismerkedek már egy ideje, de f1 modokkal ... jó az FFB-je egyébként? 
-
törölt tag
csináltam egy videót..ha már homár:
írhatnék ezt azt, de még nincs semmi, jelentkeztem a GPC-be hétvégén lesz az első versenyem,...csupa öncélú dolog, szal most itt ez a videó, és megint alszunk kicsit

-
alonsofan
tag
helló sziasztok.
Én is demo-val nyomom és gondolkod a teljes megvásárlásán
Gyertek ide:[link]Itt Jobban zajlik az élet.
Am énis még csak most kezdtem el vele játszani és nagyon bejön. Jó lenne egy Demo bajnokságot szervezni!
-
törölt tag
Sosem volt felkapva..

Régebben pedig volt több kasztnis autó és sok pálya (kedvencem volt a Supra).
Ez a mostani, a NetKar Pro kevesebb mindenből, de jobb mindenben..sokkal.egyenlőre igen kevesen vagyunk akik használjuk itthon, ...nem is értjük miért nem nyomják többen, illetve talán mégis..nem vonzó, itt ugye Fiat Abarth 500, Formula 1600, Formula 1800, Formula 2000, és az FTarget van.
Az 1600 az alap autó, belépő szint. az 1800 uez de erősebb és már technikásabb.
Az F2000-s teljes aerodinamikájú formula versenyautó, az FTarget feltöltős és részletesebb beállítási lehetőségei vannak.
Nincs egy hátsókerekes sportkocsi, vagy egy F1-s autó ami vonzaná a tömegeket, illetve F1-s pályák. (bár hamarosan megjelenik Mugello, de hát az is régen volt F1-ben)Szal hiába brutálisan jó fizikában, ez van.

Ezen az oldalon szerveződik egy online csapat: http://precise-division.net
reg után elérhető a fórum. -
Bazzzs
senior tag
Kipróbáltam két napja a demót, és azóta bele vagyok zúgva. Szerintem nagyon élvezetesre sikeredett. Kár, hogy nincs felkapva, mert még a demóval is el lehet szöszölni (autó beállítások, verseny másokkal, saját idők javítása stb.) hosszútávon. Elgondolkodtam a teljes verzió megvásárlásán

-
törölt tag
Használtam és szerettem a NetKar-t is, így nem volt kérdés hogy megfizessem a NetKar Pro-t.
Mivel lassan csordogál a honi NetKar szimes élet, így topikot nyitottam, és igyekszem is életben tartani
Szal NetKar: elsősorban kell megemlíteni hogy nagyon korrekt fizika van alatta, és hogy mostanra fogyasztható lett...ahhoz képest hogy egy ember által megálmodott és készített szim, valamint hogy sok szokatlan dolog jellemezte pl: áram alá kellett helyezni és indítózni, illetve le tudott merülni az aksi, ...mostanra sok kényelmi funkció beépült.
Offline körözgetés közben ki lehet tapasztalni a fizika milyenségét, pl. az első kör szigorúan gumimelegítés, az autó reagál a beállításokra, és persze a gumikopás nagyon meghatározza a köridőket, soha ne felejtsük el lecseréltetni a gumikat, és újratölteni a tankot ha beállunk a pit-be(!).
Ha sokat pörögtünk a sóderágyban akkor megtisztíthatjuk a plexit, mert különben alig látunk a kosztól.
Nagyszerűek az alappályák...én elég finnyás vagyok, minden túlzás nélkül mondhatom hogy több száz pályán köröztem már virtuálisan különböző szimulátorokban és autós játékokban, és az alap NetKar pályák kellően technikásak, és igen élvezhetőek..dimbesek és dombosak.
Az Abarth Demo külön letölthető, itt az új Fiat 500-l lehet körözni.
NetKar Pro Demo-ban az alap Formula 1.6-s autót próbálhatjuk ki..mivel nincs szárny, és nincs slick (valós sorozaton alapul), ez az autó igen érzékeny a pontatlan ívekre és féktávokra. a nagyobb formula autók már kellően le vannak szorítva és ott egy más területét tapasztalhatjuk meg az autó mozgatásának..pl. az autót lehet dobatni jobbra és balra, nagyszerű érzés ezt uralni.
Azt hiszem a többit képek és videók mutassák be:
-a demóban is elérhető F1.6:
Az Abarth demoban szereplő 500-s:
videók:
-TrackIR-rel Abarth belső: video
-felvétel egy online FTarget-s versenyről:videohivatalos oldal:netkar-pro.com
Abarth Demo letöltése:direkt link
NetKar Rank, ha valaki az időkre kiváncsi: [link]gumikat bemelegíteni, és lehet próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- iOS alkalmazások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Csendben elkaszálták a Hulu-féle Hitman sorozatot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 15 Pro - 512 GB - Újszerű
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- EVGA RTX 3070 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest