Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Használtam és szerettem a NetKar-t is, így nem volt kérdés hogy megfizessem a NetKar Pro-t.
    Mivel lassan csordogál a honi NetKar szimes élet, így topikot nyitottam, és igyekszem is életben tartani :)
    Szal NetKar: elsősorban kell megemlíteni hogy nagyon korrekt fizika van alatta, és hogy mostanra fogyasztható lett...ahhoz képest hogy egy ember által megálmodott és készített szim, valamint hogy sok szokatlan dolog jellemezte pl: áram alá kellett helyezni és indítózni, illetve le tudott merülni az aksi, ...mostanra sok kényelmi funkció beépült.
    Offline körözgetés közben ki lehet tapasztalni a fizika milyenségét, pl. az első kör szigorúan gumimelegítés, az autó reagál a beállításokra, és persze a gumikopás nagyon meghatározza a köridőket, soha ne felejtsük el lecseréltetni a gumikat, és újratölteni a tankot ha beállunk a pit-be(!).
    Ha sokat pörögtünk a sóderágyban akkor megtisztíthatjuk a plexit, mert különben alig látunk a kosztól.
    Nagyszerűek az alappályák...én elég finnyás vagyok, minden túlzás nélkül mondhatom hogy több száz pályán köröztem már virtuálisan különböző szimulátorokban és autós játékokban, és az alap NetKar pályák kellően technikásak, és igen élvezhetőek..dimbesek és dombosak. :)
    Az Abarth Demo külön letölthető, itt az új Fiat 500-l lehet körözni.
    NetKar Pro Demo-ban az alap Formula 1.6-s autót próbálhatjuk ki..mivel nincs szárny, és nincs slick (valós sorozaton alapul), ez az autó igen érzékeny a pontatlan ívekre és féktávokra. a nagyobb formula autók már kellően le vannak szorítva és ott egy más területét tapasztalhatjuk meg az autó mozgatásának..pl. az autót lehet dobatni jobbra és balra, nagyszerű érzés ezt uralni.
    Azt hiszem a többit képek és videók mutassák be:
    -a demóban is elérhető F1.6:

Az Abarth demoban szereplő 500-s:

videók:
    -TrackIR-rel Abarth belső: video
    -felvétel egy online FTarget-s versenyről:video

hivatalos oldal:netkar-pro.com
    Abarth Demo letöltése:direkt link
    NetKar Rank, ha valaki az időkre kiváncsi: [link]

gumikat bemelegíteni, és lehet próbálkozni.

Új hozzászólás Aktív témák