Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doug96
csendes tag
Sziasztok,
érdeklődöm, hogy van-e valakinek tapasztalata a címben említett NAS-al kapcsolatban? A manualja sajnos nem segít sokat. Jelenleg 2x2tb vinyóval használom, és a beállításnál kellett volna megkérdeznie, hogy milyen módban szeretném használni. Nos ő ezt úgy gondolta, inkább kihagyja és beállítja nekem az X-RAID2 (redundáns) opciót, amit pont nem akartam (JBOD-ként akarom használni). A beállításokban ezt sajnos nem lehet utólag, próbálkoztam factory resettel, viszont az sem működik. A manual szerint csinálva, hátul lenyomva tartom a reset gombot, közben bekapcsolom az eszközt (reset még mindig nyomva van), majd pár mp múlva felvillan egyszerre minden indikátor az elején. A backup gombbal kellene az indikátorok szerint kiválasztani a megfelelő opciót (factory reset), viszont erre nem történik semmi, eltűnnek a fények a lámpákról, miután elengedem a reset gombot, bekapcsol a NAS és megy minden ahogy eddig. Próbáltam hosszabb ideig is nyomva tartani, a bekapcsoló gombbal is próbáltam lépkedni, nem történt semmi más. Kicsit tanácstalan lettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest