- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
Daywalkerke #5085 üzenetére
Az fals infó volt.
-
4Grider
félisten
válasz
Daywalkerke #2929 üzenetére
Konkrétan mi a mobil típusa/modellszáma? (Nem véletlenül kérdezem.)
-
4Grider
félisten
válasz
Daywalkerke #2909 üzenetére
Pedig csak VoLTE alatt van 1-3 másodperces kapcsolási idő. Egyébként az 8 másodperces kezdés az még abszolút nem rossz 2G-n. 3G pedig már nem nagyon van (bár vodánál még akad).
-
MadMancs
veterán
válasz
Daywalkerke #2907 üzenetére
Szia.
VoLTE hiány lesz a ludas nála. Kicsit visszább vannak a lehetőségek hogy hogy tudja ellenőrizni, illetve aktiváltatni ha így van.
Telekom halóval egyrészt nem biztos hogy jobb lenne (helyfüggő), másrészt nem úgy működik hogy csak úgy átteszik Telekom halóra mert sim és csomagcserével jár, harmadrészt eleve drágább, negyedrészt jelenleg nincs lehetőség Telekom hálós csomagra váltani vagy arra új szerződést kötni, és lehet már nem is lesz.
Szerk, most nézem Telekomos volt, akkor jobb lenne, de a másik 3 pont akadályozó tényező.
-
Lincoln76
aktív tag
válasz
Daywalkerke #1616 üzenetére
Szia!
Eddig nem volt és nem tapasztaltam semmilyen problémát, nekem a net sebessége 70-100 körül van, ami nekem éppen elég (egyelőre).
-
MadMancs
veterán
válasz
Bár nem engem kérdeztél, ha megengeded én is válaszolok.
Netfone MVNO. Azaz virtuális mobilszolgáltató Vodafone hálón. .Sebesség, stabilitás, stb egy az egyben Vodafone. Anyaszolgáltatóhoz képest 2 hátrány van, nincs 5G és nincs eSIM. Egyébként hálózati szempontból minden más ugyanaz.
Nekem pont ezért esett rájuk a választás. Vodafone hálózattal marsdéktalanul elégedett vagyok (a fejlesztések óta), viszont voda ügyviteli rendszerével, össze vissza számlázásával és nem számlazásával tele lett a tudatom. Így a megszokott hálózat maradt, és számlázással, ügyfélszolgálattal (rájuk szerencsére nem igen van szükség) sincs gond.(Tudom tudom folyamatosan felmerül itt ott a tulajdonosi kör, de pont nem érdekel, mindenhol ott vannak kb. De én úgy vagyok vele ha fizetek azért stabil szolgáltatást szeretnék. Az már csak hab a tortán hogy ezt kb fillérekért)
-
4Grider
félisten
válasz
Vodafone hálózatot használ, az egy dolog, hogy netfone sim-je van. A voda elég sok helyen működik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest