Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Sziasztok! Valami gond lehet nálam. Nagyjából két hete bizonyos alkalmazások nem akarnak működni a netemmel. Wifit kap a telefon, azonnal megy minden.. mostanában többször nem fértem hozzá a saját google fiókomhoz. Email appban pl nem tudott csatlakozni (nem gmail,de gmail app sem tudta hozzáadni a google fiókot) youtube már több hete csak kb egy órát működik, utána nincs internet hiba jön.. mobilnettel. Wifivel megy ez is. Most vásárolni akartam havi előfizetést proton vpn-hez, hibát dobott a play áruház. (Nincs net kapcsolat) Bekapcsoltam a vpn-t és azonnal ki tudtam fizetni.. Mi lehet a baj? Apn első perctől netfonera van állítva. Már számtalanszor újra megadtam a netfone kapcsolatot és töröltem az előzőt, nem segít. Tehát, wifivel minden működik, mobilnettel nem..ramdom nem férek hozzá dolgokhoz mert hogy nincs net kapcsolat.. Most vettem új telefont néhány hete, gondoltam ezzel már jó lesz, de semmi változás. Két napja jött Android 16 frissítés, ez sem segített. Aktív vpn-el minden működik,vpn kapcsolat nélkül ramdom dolgok alkalmazások nem..google fiók, Google play, youtube.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom mobilszolgáltatások
- Warhammer 40.000
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest