- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Sziasztok! Valami gond lehet nálam. Nagyjából két hete bizonyos alkalmazások nem akarnak működni a netemmel. Wifit kap a telefon, azonnal megy minden.. mostanában többször nem fértem hozzá a saját google fiókomhoz. Email appban pl nem tudott csatlakozni (nem gmail,de gmail app sem tudta hozzáadni a google fiókot) youtube már több hete csak kb egy órát működik, utána nincs internet hiba jön.. mobilnettel. Wifivel megy ez is. Most vásárolni akartam havi előfizetést proton vpn-hez, hibát dobott a play áruház. (Nincs net kapcsolat) Bekapcsoltam a vpn-t és azonnal ki tudtam fizetni.. Mi lehet a baj? Apn első perctől netfonera van állítva. Már számtalanszor újra megadtam a netfone kapcsolatot és töröltem az előzőt, nem segít. Tehát, wifivel minden működik, mobilnettel nem..ramdom nem férek hozzá dolgokhoz mert hogy nincs net kapcsolat.. Most vettem új telefont néhány hete, gondoltam ezzel már jó lesz, de semmi változás. Két napja jött Android 16 frissítés, ez sem segített. Aktív vpn-el minden működik,vpn kapcsolat nélkül ramdom dolgok alkalmazások nem..google fiók, Google play, youtube.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs