- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krishy
csendes tag
Sziasztok!
Ma felhívott a Netfone-tól egy ügyintéző, hogy lejárt a hűségem és ha nem vállalok új hűségidőt, át kell raknia a hűség nélküli díjcsomagba. Jeleztem, hogy nem szeretnék új hűséget vállalni és úgy tudom, hogy ebben az esetben változatlan feltételekkel és havi díjjal kell mennie tovább a díjcsomagnak. Valahogy így:
"A hűségidő lejárta után az új, határozatlan idejű szerződés havidíja, illetve a szolgáltatás egyéb feltételei nem lehetnek hátrányosabbak a korábbi, hűségidős szerződésben szereplő feltételeknél, és az előfizető a határozatlan idejű szerződését bármikor jogosult azonnali hatállyal, jogkövetkezmény nélkül felmondani."
Tavaly fizettem elő még 3990 Ft.-ét, ezt azóta egyszer emelték 4605 Ft.-ra, az inflációs korrekcióval, ez rendben is van. Rosszul tudom, hogy ha nem akarok újabb hűséget vállalni akkor kötelesek ezen az áron tovább szolgáltatni? Ugyanez a csomag most hűséggel 5800 Ft., hűség nélkül 6400 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING WIFI
- Asus tuf laptop eladó 17 colos 144Hz Rtx 3050 4GB 512GB Nvme SSD. Beszámítás!
- Asus rog laptop eladó 17 colos! Full HD 120 Hz kijelző , Beszámítás
- Xbox One X 1Tb Project Scorpio Limited Edition
- Asus rog strix laptop eladó Core i5 -9300H 256 GB SSD + 750 GB HDD. Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest