Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Till@
aktív tag
válasz
Bondix #13684 üzenetére
Sziasztok !
Aki rendelkezik prémiummal, legyen szíves pillantson már a Fekete tükör 7.évad 4. (Játékszer) részére.
Ugyanis nálam az a rész csak FHD - SDR-be hajlandó megjelenni, viszont 4K DV-nek kellene lenni.Egy filmnél sem vettem észre még ilyet, minden esetben a kiirt formátumnak megfelelő a lejátszásom.Nem gondolnám, hogy nem nálam van a hiba.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Bondix #13680 üzenetére
Hogy mitől lehet azt nem tudom, de mindig HD a lejátszás? Többeknek az interneten bevált, hogy elindítják, majd újra elindítják az elejétől (vagy egy másik filmet indítanak el és utána váltanak erre vissza) és akkor átvált 4K-ba.
Mindenesetre a probléma nem egyedi eset -
Bondix
aktív tag
válasz
Bondix #13075 üzenetére
Xiaomi Mi TV Stick 4K hangereje lett volt véve azt írta a tv hangereje rögzítve de maga a Stick hangerőt nem tudtam állítani nem is tudtam h lehet de negyeden volt
Kellett egy reset és tudtam állítani és most uhhh..
Tehát sorry user error volt nem a netflix vagy más hibája. -
Bondix
aktív tag
-
zseko
veterán
válasz
Bondix #12372 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy az a fő-fő aki az előfizető és ahol ő lakik, és elméletileg az összes többi cím ahol használva van, az mind vendégfióknak minősül. Ezt ugye tudja is ellenőrizni IP+eszköz alapján. Tehát így elméletileg nálad akkor például +3000 forint lenne. Ha ez valóban így lesz, na akkor erre mondom én, hogy elmennek a bü..s apjuk f....ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore pizza és kenyér topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest