Új hozzászólás Aktív témák

• kmarci25
    Topikgazda

Ez igaz, de ez a Netflix topik, itt arról panaszkodunk! ;)

Gsx-rr: nincs bizony. Van egy árva My list, és passz. Nincs lehetőség saját listákat összeállítani, se arra, hogy jelöld, ha valamit megnéztél.

Az HBO Go-t és a Netflix-et is kodi-n használom, az HBO-t régebben néztem, de majd este ránézek, hogy ha valamit megnézettre állítok, azt megjegyzi-e (akár a kodi-s addon, nekem már annyi is elég lenne). A Netflix addonban erre biztos nincs lehetőség, ezt pont tegnap próbáltam.

Az, hogy a letöltés macera lenne, én sem értem. Főleg úgy, ha NAS-ra/Nas-sal töltesz, amit távolról is tudsz vezérelni. Ilyenkor nincs bufferelési probléma sem. Én egy dolog miatt fizettem elő az HBO-ra és a Netflix-re is, mert szeretnék fizetni a tartalomért. Számomra ez a kétszer 3000 Ft körüli összeg ésszerű, főleg, hogy mindkét account-ot nem egyedül én használom (ezt is teljesen legálisan, ugye). Ugyanilyen megfontolásból használom a spotify-t is. Plusz egy érv ezek mellett, hogy a jövő úgyis olyan irányba mutat, hogy a torrentezés vissza fog szorulni, szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák