Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
90-es évek eleji zene, a szövege ez volt: Jumbo, jumbo, jumbo. Mi ez?
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
-
akasp
senior tag
http://youtube.com/watch?v=GCtvc3iFEMM
lécci ennek a zenéjét mondjátok meg. jah és sk8 4ever!!
-
Neck
veterán
Halálos Iramban c. filmből (1. rész) Ugyan a soundtrackje megvan, de nincs a számok között.
Az elején, amikor elkezdi nyomni a zöld kocsinak egy parkolószerűségben a srác, megy valamennyit, aztán megcsúszik és majdnem odacsapja a korláthoz. Aztán elindul, és akkor kezdődik a szám. Ha valaki tudja pls mondja meg mert kéne

-
Makaveli
senior tag
Egy mai sláger: a klippjében több csajszi szaxofonozik meg dobol stb... Közben ez a refrén: Destination unknown...
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki meg tudná mondani,hogy kinek a száma szól a Monk sorozat kezdetén? (TV2 olyan hat körül kezdődik este...Flúgos nyomozó vagy mi a fene)
-
AMD Power
titán
Van a Vangelisnek egy száma. Gérard Depardieu játszott abban az "amerikás" filmben aminek az volt a zenéje...!?
-
mert az nem a szám cime, hanem volt egy buli, amit a Kadoc tartott és pont húsvétkor volt 2007ben...
a linkelés meg:
irj be egy szöveget:
pl. ez itt a google
jelöld ki "ez itt a google"-t nyomj rá a linkre, illeszd be a www.google.hu-t mint linket, OK és megy is...
ez itt a PROHARDVER
-
qdak
addikt
[L]http://www.youtube.com/watch?v=jy9J5504Ce8&mode=related&search=[/L]
az 1 szám a mi a videoban szol: Kadoc - Easter 2007 hiába kerestem nincs ien cd-n sem
help -
tildy
nagyúr
Keresek egy dalt, amelyben ilyen kicsit boy gerogeos ürge énekel kicsit nyivákolós hangon, hgoy runaway runaway, runaway... MEg tán van benne tell me why is?

-
LOTR
addikt
[link]
mi a címe annak a számnak ami 2:03-tól megy?
köszi -
vágányzár
tag
Az ETA vonósnégyes dala a 80-as évek elejéről, a szövegrészlettalán miseggít: ''kézigránát kell ide......''
ki ezekről tudosztmég szereti is, azzal szíívesen csácsognék, a többiektől ezer bocs...........(tom, nem bizti itt kellett vón érdeklődni, de talánvíígaszt nyújt ha tudodaz egyik kedvelt dalom a 80-as évekből a CPg ''primitív bunkó'' című szösszenete. -
válasz
troland26
üzenetére
sok ilyen zene van... esetleg legyél figyelmes és hallgasd meg amit a szám előtt mondnak, vagy ha kocsiban vagy, akkor (ha van RDS a rádiódban) akkor kiirják mostmár a számcimet is (miért kellett erre az ''újitásra'' ennyit várni...
bár a többieknél még mindig nem látom a technika fejlődését... tán nincs rá pénz? ugyan már...)
qdak : én is azon csodálkoztam hogy funky, RnB-s helyen volt, aztán meg mondja, hogy diszkós... hát akkor persze hogy Kadoc... -
troland26
őstag
sziasztok
Kellene egy számnak a címe csak sajna az előadót sem tudom . A Roxy szokot menni és olyan karibi hangulatu maga a zene és egy férfi énekli tudom , hogy a számok előtt szokták mondani az előadó nevét meg a szám címét , de sajna még nem sikerűlt az elejétől hallanom a számot Plííz segítsetek
-
Snitsky
csendes tag
Tegnap voltam buliba. Funky RNB szerű számok mentek, pörgösek voltak. Volt 1 ami tetszett, hülye fejemmel lusta voltam odamenni DJ-hez megkérdezni miez. Össz-vissz annyit tok a zenéről, hogy mintha vonatkürt szólt volna benne, 2cer egymás után ütemeknél.

-
JetiRulez
őstag
Helló!
Ennek a címét keresem: [link].
Kösz. -
@rglaaf
veterán
Hi
Kis help kellene mostanában az MR2 Petőfin szokott menni egy magyar szám ilyen lassú reggae ref: ''Énekelj mi a gond mi szivedet nyomja'' esetleg valaki tudja ki az előadó? thx -
bandus
veterán
Az egyetemi napok alkalmával zárásként olt egy rádió1 party, ahol bárány és jován is játszott. volt egy trance/house (fogalmam sincs, nemtudom megkülönböztetni a stílusokat
) szám, amiből csak szavakat sikerült kivennem pl: dreams, to fly, so high. ezek kb a szöveg tőmondatait takarják. tudja valki ennyiből, hogy mi lehet ez? 
-
szd@root.hu
tag
hali!
van egy előadóm, de nem tudom,h hogyan írják a nevét és nem találom a zenéit.
valami Moschi, vagy Moshi, vagy csak Mochsi....
nem tudjátok, h hogyan írják
[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
haliho emberek
van egy jokis feladvanyom, pls vki fejtse meg 
[link]
ha a szam nem is lesz meg, a lanyt szerezze meg nekem valaki!
-
Viktor77
titán
A Petőfi rádióban ma hallottam egy Sound of silence feldolgozást. Sajnos az előadót nem hallottam (valami duck tribes-ra hajaz a kiejtése). Ilyen tört ütemü, beat-es változat.
Tudja valaki ki az előadó? -
Tuareg0
tag
Annak a komolyzenei számnak kellene a címe, ami a Forma1-es pezsgőzéseknél megy.

-
FÖNÖK
tag
hi
dreher tvreklám számcíme és előadó érdekelne, mikor a kirakati bábu elmegy dizsibe és becsajozik.
köszönöm -
brownus
veterán
-
fero02
nagyúr
Srácok!
Feladvány: [link] . Erről az operáról kellene minél több zenét megszerezni. Rohadt nehéz. Vagy ha senki nem tud ennél többet, akkor megkérnék vkit, h próbálja már meg leszedni erről a hangot és feltölteni pl sendspace-ra és elküldeni nekem a linket!
Előre is köszönök mindent/bármit!
Üdv! -
G@ben
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Most hirtelen csak egy szám ugrik be, de a stílus sem biztos, hogy stimmel:
Prezioso - We rule the danza -
Kiskokó
veterán
köszi szépen a sok segitséget de sztem ez nagyon hideg
amit én kersek az nem ilyne klaszzilus. zene
amire én gondolok az olyan mintha Rap zene lenne és egy mély hangú ember(valszeg négger) valami szövegt ismtéelget ott a beolvasztógyárban mintha valami Munkadal lenne szal sztem az nem is zene.. avgy nmetuom kér érte.
azért köszi -
nem igazodsz ki... ez jó... na megpróbálok segíteni, de hosszú lesz, lévén nincs itt nálam a film (különben már rég megmondtam volna)
Edward Elgar - (''Pomp & Circumstance'')
Chingy - (''Right Thurr'')
Tom Waits - (''Underground'')
(''Eye of the Tiger'')
(''I'm a Little Teapot'')
(''Trish Trash Polka'')
Steriogram - (''Walkie Talkie Man'')
Chingy - (''I Like That'')
Stacie Orrico - (''(There's Gotta Be) More to Life'')
Fountains of Wayne - (''Tell Me What You Already Did'')
Gioachino Rossini - (''The Barber of Seville'')
Sean Garnhart - (''Anyone for a Drink'')
James Brown - (''Super Bad (Dance Remix)'')
Fatboy Slim - (''Wonderful Night (instrumental)'')
The Hit Crew - (''Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)'')
Earth Wind and Fire - (''Love's Dance'')
Nacio Herb Brown - (''Singin' in the Rain'')
War - (''Low Rider'')
Barry White - (''Can't Get Enough of Your Love'')
Harry Dacre - (''A Bicycle Built for Two'')
Britney Spears - (''...Baby One More Time'')
James Brown - (''Get Up Offa That Thing'')
ez úgy nagyjából az összes a filmben valamilyen formában felcsendülő dal, nóta, zene, szöveg... a két legvalószínűbbnek én a Singing In The Rain-t és a The Barber Of Seville-t tartom, ezek közül is talán az utóbbi, azt olyan mély hangon szokták énekelni és elég népszerű is -
htibor
tag
válasz
bolondember
üzenetére
DJ Paul Elstak - Love you more 1995-ből?
Zöld fű nincs benne, viszont nap, tenger, falevelek és esőerdők igen

Klip: [link]
OFF
Nem figyeltem rien beírására, a szöveg első felére az ővé az okés.
Kíváncsi vagyok a végeredményre
ON
[Szerkesztve] -
rien
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Culture Beat - Anything
-
bolondember
MODERÁTOR
A '90-es évek közepén ment egy szám, talán ''love you more'' lehetett a szám címe, és egy sor így hangzott: ''shall i turn the green gras black for you, but you never make me love you more'' (köbö, bár lehet, h itt van más szöveg is
)
esetleg ennek az előadóját tudja valaki? mert én egyelőre nem találtam semmit...
köcce előre is -
Kiskokó
veterán
Hello
Robotok cimű rajzfilmben votl egy rész amikor a gonosznak (retesz?) az anyja helyén játszódik aho la sok vasat olvasztják be ilyen mély hangon énkel bene a csávó valamit.. na annak a cime kellene avgy hogy mi az stb mert amazon.comon hivatalos soundtrackot végighallgatam és nem votl közte ez a szám leht nem is zene lenne mert csak iylen 20 seces résznél van. jólenne ha zene lenne -
G@ben
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Moby - Lift me up
-
(Kolombusz)
veterán
Mi megy ez a alatt a videó alatt? Úgy 0:44-től
[link] -
Relisys
senior tag
Hello!
Tudja valakinek ennek a számnak a címét? [link] -
BuktaSzaki
tag
Sziasztok!
Annak a számnak a címe, szerzője kéne, amelyiket a titanicon játszották a végén zenészek
(A The Simpsonsban is ua van, mikor elmerül a szimpad
)
Köszi -
akasp
senior tag
ennek mi a címe?? kedvenc deszkásom.. [link]
-
t1
veterán
Hali!
A videó alatt megy egy zene megtudnátok mondani a címét? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak épp nem voltam, amugy mikor megismertem a zenét előszőr, nem gondoltam volna, hogy benne van a filmben, utána pár héttel rá láttam ujra a filmet és akkor fedeztem csak fel.

bár a többieknél még mindig nem látom a technika fejlődését... tán nincs rá pénz? ugyan már...)

)